8 ήμερη
Οργανωμένο ταξίδι
Ελληνικά
Λίμνες, χιονισμένες κορυφές και γραφικά χωριά της Ελβετίας σε ένα πλήρες πανόραμα της χώρας: από τη Λουκέρνη και το Ιντερλάκεν μέχρι τη Γενεύη και το Μιλάνο.
Η εκδρομή διασχίζει τις Άλπεις, με στάσεις στα πιο εντυπωσιακά σημεία της Ελβετίας: την περιοχή του Γιούνγκφράου, τη λίμνη της Γενεύης και τη Ζυρίχη.
Οκτώ ημέρες, με διανυκτέρευση εν πλω και στα δύο σκέλη, με βάση δύο πόλεις για άνετες εξορμήσεις στην ελβετική ύπαιθρο.
Λουκέρνη: Η ξύλινη σκεπαστή γέφυρα Καπελμπρίκε και η παλιά πόλη.
Ιντερλάκεν & Γιούνγκφράου: Ανάμεσα στις λίμνες Thun και Brienz, στους πρόποδες των Άλπεων.
Γενεύη: Το περίφημο σιντριβάνι Jet d’Eau και η παλιά πόλη στη λίμνη.
Ζυρίχη: Η μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης.
Μιλάνο: Ο Καθεδρικός Duomo και η Galleria Vittorio Emanuele.
Από 650€ κατ’ άτομο, με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ελλάδα-Ιταλία-Ελλάδα, μέσα στην τιμή.
Πλήρες πανόραμα Ελβετίας: λίμνες, βουνά και κοσμοπολίτικες πόλεις.
Έμπειρος Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια.
Ημερομηνίες αναχώρησης: 24/10/2026
Συγκέντρωση και αναχώρηση για Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για το Μιλάνο, με σύντομη στάση φωτογραφίας στον Καθεδρικό Ναό Duomo. Συνεχίζουμε για τη Λουκέρνη, με την ξύλινη σκεπαστή γέφυρα Καπελμπρίκε και την παλιά πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για το Ιντερλάκεν, χτισμένο ανάμεσα στις λίμνες Thun και Brienz, στους πρόποδες του συγκροτήματος του Γιούνγκφράου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή προαιρετική ανάβαση στις Άλπεις. Επιστροφή στη Λουκέρνη, διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για τη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας. Περιήγηση στην παλιά πόλη, την Bahnhofstrasse και τις όχθες της λίμνης. Επιστροφή στη Λουκέρνη, διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για τη Βέρνη, πρωτεύουσα της Ελβετίας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς UNESCO: το ρολόι Zytglogge, ο καθεδρικός ναός και τα αψιδωτά πεζοδρόμια. Συνεχίζουμε για τη Γενεύη, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Πρωινό και περιήγηση στη Γενεύη: το περίφημο σιντριβάνι Jet d’Eau, η παλιά πόλη, ο καθεδρικός Άγιος Πέτρος και το κτίριο του ΟΗΕ. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
Πρωινό και αναχώρηση για την Ανκόνα μέσω Μιλάνου. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ελλάδα.
Άφιξη και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.
• Οι ξεναγήσεις, εκδρομές και περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών.
Έτοιμοι να κλείσετε;
Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.
Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.
| Αναχώρηση | Ενήλικας | Παιδί |
| 24 Οκτωβρίου 2026 | 650€ | 550€ |
Τιμές κατά άτομο. Ό,τι αναφέρεται στο «Περιλαμβάνεται» είναι ήδη μέσα στην τιμή. Μονόκλινο: 890€ (επιβάρυνση +240€).
Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.
Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.






Δραστηριότητες, εμπειρίες και τοπικοί ξεναγοί — κλείσε από πριν και μη χάσεις ώρα σε ουρές.
Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.
24 Οκτωβρίου 2026, 8 ημέρες, με διανυκτέρευση εν πλω.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχεία 3-4*, όλες τις ξεναγήσεις, έμπειρο συνοδό και ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Το ενεργό ηφαίστειο είναι ορατό από πολλά σημεία της διαδρομής (Κατάνια, Ταορμίνα)· η άνοδος στο ηφαίστειο δεν περιλαμβάνεται στο βασικό πρόγραμμα.
Όχι, αυτά ανέρχονται σε 60€ ανά άτομο και πληρώνονται ξεχωριστά.
Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας ή τηλεφωνήστε μας. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.