Τελική τιμή με φόρους 790,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Λονδίνο – Κάστρο Γουίντσορ

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

5 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Το φθινόπωρο το Λονδίνο ντύνεται με γήινες αποχρώσεις και τα βασιλικά πάρκα γεμίζουν χρυσοκίτρινα φύλλα — μια ιδανική εποχή για την αριστοκρατική γοητεία της αγγλικής πρωτεύουσας.

Το ταξίδι φεύγει απευθείας από τη Θεσσαλονίκη με τη Ryanair από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (διαθέσιμο και από Αθήνα), με τέσσερις αναχωρήσεις έως τον Δεκέμβριο.

Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων με Έλληνα τοπικό ξεναγό, επίσκεψη στο Κάστρο του Γουίντσορ και δυνατότητα εκδρομής στην Οξφόρδη — δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τον πίνακα τιμών παρακάτω.

Τι θα ζήσετε

  • Κεντρικό Λονδίνο: Παλάτι Μπάκιγχαμ, Αββαείο Ουέστμινστερ, Big Ben, London Eye.

  • Κάστρο του Γουίντσορ: Επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένειας για πάνω από 860 χρόνια.

  • Βρετανικό Μουσείο: Με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

  • Προαιρετικά στην Οξφόρδη & στο Στράτφορντ απόν Έιβον: Πανεπιστημιακά κολέγια και η γενέτειρα του Σαίξπηρ.

  • Bicester Outlet Village: 120 μπουτίκ με εκπτώσεις έως 60%.

Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας

  • Απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη: Με τη Ryanair, τέσσερις αναχωρήσεις έως τον Δεκέμβριο.

  • Από 790€ με τους φόρους μέσα: Χωρίς κρυφά έξοδα.

  • Έλληνας τοπικός ξεναγός: Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου, γνώστης αυθεντικών γωνιών της πόλης.

  • Ξενοδοχεία κοντά στο Βρετανικό Μουσείο: Εξαιρετική τοποθεσία για περπάτημα.

  • Πλήρες πρόγραμμα: Με δυνατότητες για νυχτερινή περιήγηση, κρουαζιέρα και αγγλική ενδοχώρα.

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 29 Σεπτεμβρίου· 13 Οκτωβρίου· 15 Νοεμβρίου· 6 Δεκεμβρίου

  1. 1η ημέραΠτήση – Λονδίνο – Ξενάγηση πόλης – By night

    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πτήση για το Λονδίνο. Ξενάγηση από την Kensington, μέσα από το Hyde Park Corner, με τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα: το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, το Αββαείο του Ουέστμινστερ, την πλατεία των Κοινοβουλίων με τον Big Ben, το London Eye, την περιοχή City και το Shard, τον υψηλότερο ουρανοξύστη της Δυτικής Ευρώπης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, προαιρετικά, περίπατος στο Covent Garden, το Soho και την Piccadilly Circus. Διανυκτέρευση.

     

  2. 2η ημέραΛονδίνο – Βρετανικό Μουσείο – Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση – Γκρήνουιτς

    Επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο, με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα. Ελεύθερος χρόνος ή προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση, με θέα στον Πύργο του Λονδίνου και τη Γέφυρα του Πύργου, με κατάληξη στο γραφικό Γκρήνουιτς: το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο και το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο, το σημείο μηδέν του κόσμου. Διανυκτέρευση.

     

  3. 3η ημέραΛονδίνο – Επίσκεψη στο γραφικό χωριό Datchet – Κάστρο Ουίνδσορ

    Αναχώρηση για το γραφικό χωριό Datchet, όπου το 1215 υπεγράφη η Magna Carta. Ξενάγηση στο εμβληματικό Κάστρο του Ουίνδσορ, επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένειας για πάνω από 860 χρόνια — οι πολυτελείς αίθουσες, η αίθουσα του Waterloo, ο διάδρομος του Αγίου Γεωργίου. Επίσκεψη στο Windsor Royal Shopping, σε ανακαινισμένο σιδηροδρομικό σταθμό του 19ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

     

  4. 4η ημέραΛονδίνο με αγορές – Προαιρετική εκδρομή στην Οξφόρδη – Στράτφορντ απόν Έιβον – Bicester Outlet Village

    Ελεύθερη μέρα για αγορές στην Oxford Street, στην Bond Street ή στο Harrods, ή προαιρετική εκδρομή στην πανεπιστημιακή Οξφόρδη με τα μεσαιωνικά κολέγια, στο Στράτφορντ απόν Έιβον, γενέτειρα του Σαίξπηρ, και στο Bicester Outlet Village, με 120 μπουτίκ και εκπτώσεις έως 60%. Διανυκτέρευση.

     

  5. 5η ημέραΛονδίνο με πάρκα και μουσεία – Πτήση επιστροφής

    Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο Hyde Park, στους Κήπους του Κένσινγκτον ή επίσκεψη σε μουσεία όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου ή το Μουσείο Μαντάμ Τυσσό. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

     

Σημειώσεις ταξιδιού

• Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
• Για το ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο απαιτείται έγκυρο διαβατήριο (η ταυτότητα δεν γίνεται δεκτή), καθώς και Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια (ETA), κόστους περίπου 20€, με έγκριση συνήθως εντός 3 ημερών.
• Η συμμετοχή σε οργανωμένο ταξίδι προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Τιμές & αναχωρήσεις

ΑναχώρησηΕνήλικαςΠαιδί
29 Σεπτεμβρίου 2026790€685€
13 Οκτωβρίου 2026790€685€
15 Νοεμβρίου 2026790€685€
6 Δεκεμβρίου 2026790€685€

Τιμές κατά άτομο. Ό,τι αναφέρεται στο «Περιλαμβάνεται» είναι ήδη μέσα στην τιμή.

★★★★★5,0Lia's Travel — από 215 κριτικές στη Google για το γραφείο μας

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Λονδίνο

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Ryanair
  • Αποσκευές: 1 προσωπικό αντικείμενο + 1 χειραποσκευή 8-10 κιλών ανά άτομο
  • Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις στο αναγραφόμενο ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά
  • Μεταφορές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ελληνόφωνος τοπικός συνοδός - επίσημος ξεναγός Λονδίνου
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Εισιτήρια εισόδων σε αξιοθέατα, δημοτικοί φόροι διαμονής και προαιρετικές δραστηριότητες
  • London By Night (μεταφορά και συνοδεία): 45 λίρες ενήλικας, 25 λίρες παιδί έως 12 ετών
  • Κρουαζιέρα στο ανατολικό Λονδίνο (εισιτήριο, μεταφορά και συνοδεία): 60 λίρες ενήλικας, 35 λίρες παιδί έως 12 ετών
  • Εκδρομή Οξφόρδη - Christchurch College (μεταφορά και συνοδεία): 95 λίρες ανά άτομο
  • Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια ΗΒ (ETA): περίπου 20€, απαιτείται από όλους τους πολίτες ΕΕ

Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο

Σεπτέμβριος 2026
Οκτώβριος 2026
Νοέμβριος 2026
Δεκέμβριος 2026

5-6 ημέρες

Πόλεις / City Breaks
Πολιτιστικά Ταξίδια

Ελληνικά

Ευρώπη

Αεροπορικά ταξίδια

Θεσσαλονίκη

Τοποθεσία εκδρομής

Πότε αναχωρεί αυτή η εκδρομή;

Υπάρχουν τέσσερις αναχωρήσεις: 29 Σεπτεμβρίου, 13 Οκτωβρίου, 15 Νοεμβρίου και 6 Δεκεμβρίου 2026, πενθήμερη εκδρομή.

Η πτήση φεύγει πραγματικά από Θεσσαλονίκη;

Ναι — απευθείας πτήση με τη Ryanair από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Η εκδρομή έχει επίσης αναχωρήσεις από Αθήνα.

Χρειάζομαι διαβατήριο για το Ηνωμένο Βασίλειο;

Ναι — απαιτείται έγκυρο διαβατήριο (η ταυτότητα δεν γίνεται δεκτή), καθώς και Ηλεκτρονική Ταξιδιωτική Άδεια (ETA), κόστους περίπου 20€, με έγκριση συνήθως εντός 3 ημερών. Συνιστούμε έγκαιρη αίτηση.

Περιλαμβάνεται η είσοδος στο Κάστρο του Γουίντσορ;

Ναι, περιλαμβάνεται η ξενάγηση στο Κάστρο του Γουίντσορ. Άλλες δραστηριότητες (London By Night, κρουαζιέρα, εκδρομή Οξφόρδης) είναι προαιρετικές.

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας ή τηλεφωνήστε μας. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.

Τελική τιμή με φόρους 790,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει