12 ήμερη
Οργανωμένο ταξίδι
Ελληνικά
Η χώρα του τανγκό συναντά τη χώρα της σάμπα: ένα ταξίδι σε πραγματικά ξενοδοχεία 5* που συνδυάζει το ατμοσφαιρικό Μπουένος Άιρες, με το ευρωπαϊκό μεγαλείο και το λατινικό πάθος, με τη ζούγκλα και τους θεαματικούς καταρράκτες του Ιγκουασού, και προσγειώνεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο με τις τροπικές παραλίες, τα καταπράσινα βουνά και τους σαγηνευτικούς χορευτικούς ρυθμούς.
Διαμονή σε δύο εμβληματικά ξενοδοχεία: το πολυτελές Hilton Copacabana 5*, σήμα κατατεθέν του Ρίο, και το Intercontinental 5* στο Μπουένος Άιρες, από τα ακριβότερα της πόλης. Στο Ρίο, ξεναγήσεις στο Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή και στο Λόφο της Ζάχαρης, καθώς και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο που συνήθως λείπει από τα προγράμματα.
Στο Μπουένος Άιρες, ξενάγηση στην πόλη, βόλτα με πλοίο στο Δέλτα του ποταμού Παρανά στην περιοχή Τίγκρε, και ολοήμερη εκδρομή στη γραφική Κολόνια Ντελ Σακραμέντο της Ουρουγουάης. Δώρο του γραφείου μας μια παράσταση Tango Show με δείπνο.
Αναχωρήσεις 24 Οκτωβρίου και 12 Νοεμβρίου 2026 — 12 ημέρες με 9 διανυκτερεύσεις, με έμπειρο Έλληνα αρχηγό-συνοδό καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή & Λόφος της Ζάχαρης: οι δύο εμβληματικές θέες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με οδοντωτό τρενάκι και τελεφερίκ.
Καταρράκτες Ιγκουασού: ξενάγηση και στις δύο πλευρές — τη Βραζιλιάνικη και την Αργεντίνικη, με βόλτα στην πεζογέφυρα του «Λαιμού του Διαβόλου».
Τρεις τσουρασκαρίες στο Ρίο: παραδοσιακά βραζιλιάνικα γεύματα σε αυθεντικά εστιατόρια.
Κολόνια Ντελ Σακραμέντο: ολοήμερη εκδρομή με το φέρι στην ιστορική πόλη της Ουρουγουάης, με ισπανική και πορτογαλική αρχιτεκτονική.
Δώρο Tango Show με δείπνο στο Μπουένος Άιρες, προσφορά του γραφείου μας.
Πραγματικά ξενοδοχεία 5*: Hilton Copacabana στο Ρίο και Intercontinental στο Μπουένος Άιρες, από τα ακριβότερα της κάθε πόλης.
2 εσωτερικές πτήσεις Μπουένος Άιρες – Ιγκουασού – Ρίο ντε Τζανέιρο περιλαμβάνονται στην τιμή.
7 γεύματα συνολικά, ανάμεσά τους 3 παραδοσιακές τσουρασκαρίες και το Tango Show.
Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο του Ρίο, που συνήθως λείπει από άλλα προγράμματα.
Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ημερομηνίες αναχώρησης: 24/10/2026 & 12/11/2026
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Βραζιλία και Ρίο ντε Τζανέιρο.
Άφιξη το πρωί στο Ρίο. Πρώτη γεύση από την πόλη: Κοπακαμπάνα, Σαμποδρόμιο, στάδιο Μαρακανά. Με τον οδοντωτό, μέσω του Εθνικού Πάρκου Τιζούκα, ανάβαση στον Λόφο Κορκοβάντο για το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή και πανοραμική θέα της πόλης. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Ανάβαση με τελεφερίκ στον Λόφο της Ζάχαρης (Πάο ντε Ασούκαρ) για την εκπληκτική θέα της γύρω περιοχής. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία. Διανυκτέρευση.
Ναός της Καντελαρία, ιστορικό καφέ Κολόμπο (1894), Largo da Carioca με τη μονή του Αγίου Αντωνίου, Καθεδρικός μητροπολιτικός ναός, Δημαρχείο. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία με τον παραδοσιακό βραζιλιάνικο τρόπο. Διανυκτέρευση.
Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας — βόλτα στην Κοπακαμπάνα ή ψώνια. Διανυκτέρευση.
Πτήση για Ιγκουασού. Περιήγηση στη Βραζιλιάνικη πλευρά: ο «Άνω Γύρος» για πανοραμική θέα και ο «Κάτω Γύρος» πιο κοντά στη ζούγκλα. Βόλτα στην 1000 μέτρων πεζογέφυρα για τον εντυπωσιακό «Λαιμό του Διαβόλου». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στη Φοζ. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Θέα στους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής. Πτήση για το «Παρίσι της Λατινικής Αμερικής», το Μπουένος Άιρες. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Όπερα Κολόν, οβελίσκος, Plaza de Mayo, Καθεδρικός ναός, γειτονιές Σαν Τέλμο και Λα Μπόκα με το Καμινίτο, αριστοκρατική Ρικολέτα. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Βόλτα με πλοίο στην περιοχή Τίγκρε, στο Δέλτα του ποταμού Παρανά. Διανυκτέρευση.
Ferry για τη γραφική Κολόνια Ντελ Σακραμέντο της Ουρουγουάης, με στοιχεία ισπανικής και πορτογαλικής αρχιτεκτονικής. Περπάτημα στα λιθόστρωτα δρομάκια, αρένα ταυρομαχιών. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή με το ferry. Διανυκτέρευση.
Ελεύθερη ημέρα για ατομικές δραστηριότητες ή ψώνια στις γειτονιές της πόλης. Αργά το απόγευμα, δώρο του γραφείου μας μια παράσταση τανγκό με δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
Άφιξη στην Αθήνα γεμάτοι εικόνες από τη Βραζιλία και την Αργεντινή.
• Η σειρά του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
• Απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ.
Έτοιμοι να κλείσετε;
Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.
Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.
| Αναχώρηση | Ενήλικας | Παιδί |
| 24 Οκτωβρίου 2026 | 4.540€ | 4.540€ |
| 12 Νοεμβρίου 2026 | 4.540€ | 4.540€ |
Τιμές κατά άτομο. Ό,τι αναφέρεται στο «Περιλαμβάνεται» είναι ήδη μέσα στην τιμή. Μονόκλινο: 5.390€ (επιβάρυνση +850€).
Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.
Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.






Δραστηριότητες, εμπειρίες και τοπικοί ξεναγοί — κλείσε από πριν και μη χάσεις ώρα σε ουρές.
Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.
Αεροπορικά εισιτήρια, 2 εσωτερικές πτήσεις, όλες οι ξεναγήσεις και μεταφορές, 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5*, πρωινό καθημερινά και 7 γεύματα, δώρο Tango Show με δείπνο, έμπειρο αρχηγό-συνοδό και ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών.
Ναι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξενάγηση τόσο στη Βραζιλιάνικη όσο και στην Αργεντίνικη πλευρά των καταρρακτών.
12 ημέρες (9 διανυκτερεύσεις), με αναχώρηση και επιστροφή από/προς Αθήνα.