15 ήμερη
Οργανωμένο ταξίδι
Ελληνικά
Ένα ολοκληρωμένο ταξίδι στην καρδιά της Ινδοκίνας: οι δύο πόλεις-θρύλοι του Βιετνάμ, Ανόι και Χο Τσι Μιν (Σαϊγκόν), το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ με τις καθημερινές σκηνές ζωής στις όχθες του, και η κουκλίστικη Χοϊάν όπου μένουμε τρεις ολόκληρες μέρες μέσα στην πόλη για να τη γνωρίσουμε πραγματικά.
Αποκορύφωμα του ταξιδιού η διήμερη κρουαζιέρα πολυτελείας στα σμαραγδένια νερά του Κόλπου Χαλόνγκ, με διανυκτέρευση εν πλω, και το πανέμορφο Ταμ Κοκ με τα ασβεστολιθικά βράχια — όχι ως ολοήμερη εκδρομή, αλλά με δική του διανυκτέρευση σε resort ξενοδοχείο.
Στην Καμπότζη, τη «Χώρα του Νερού», περνάμε τρεις μέρες στο Σιέμ Ριπ ανακαλύπτοντας το μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, την οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ με τα γιγάντια πέτρινα πρόσωπα του ναού Μπαγιόν, και το μυστηριακό Τα Προμ, χαμένο μέσα στις ρίζες της ζούγκλας.
Αναχωρήσεις 15 και 29 Νοεμβρίου 2026, 15-16 ημέρες με 13 διανυκτερεύσεις — ιδανικό ταξίδι για όσους θέλουν να γνωρίσουν σε βάθος δύο εντελώς διαφορετικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας σε ένα ενιαίο πρόγραμμα.
Κόλπος Χαλόνγκ: διήμερη κρουαζιέρα πολυτελείας με διανυκτέρευση εν πλω στα σμαραγδένια νερά, ανάμεσα σε καταπράσινους ασβεστολιθικούς βράχους.
Χοϊάν: τρεις διανυκτερεύσεις μέσα στην πόλη — η Ιαπωνική Γέφυρα, οι παλιές κατοικίες και τα χιλιάδες πολύχρωμα φαναράκια το βράδυ.
Τούνελ Κου Τσι: βόλτα μέσα στα ιστορικά υπόγεια τούνελ που έπαιξαν κρίσιμο ρόλο στον πόλεμο του Βιετνάμ.
Άνγκορ Βατ & Άνγκορ Τομ: το μεγαλύτερο θρησκευτικό μνημείο στον κόσμο και η οχυρωμένη πρωτεύουσα των Χμερ με τα γιγάντια πρόσωπα του ναού Μπαγιόν.
Ταμ Κοκ & Λόφος Μπα Να: βαρκάδα στο «ηπειρωτικό Χαλόνγκ» και ανάβαση με τελεφερίκ στη θρυλική Χρυσή Γέφυρα.
Πλήρης διατροφή στην κρουαζιέρα και ημιδιατροφή καθημερινά στην υπόλοιπη διαδρομή.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*-5* — Renaissance Riverside στη Σαϊγκόν, Pan Pacific/Grand Mercure στο Ανόι, ξενοδοχείο μέσα στην πόλη της Χοϊάν.
Πολλαπλή βίζα Βιετνάμ και βίζα Καμπότζης περιλαμβάνονται στην τιμή.
Αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας στο Σιέμ Ριπ.
Έμπειρος Έλληνας αρχηγός-συνοδός καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ημερομηνίες αναχώρησης: 15/11/2026 & 29/11/2026
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πόλη Χο Τσι Μιν, παλαιότερα γνωστή ως Σαϊγκόν, τη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Βιετνάμ.
Άφιξη στο Χο Τσι Μιν. Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
Πρωινή αναχώρηση για το Μπεν Τρε. Επιβίβαση σε σκάφος στον ποταμό Μεκόνγκ, με ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο ζωής των ντόπιων στις όχθες του και επίσκεψη σε τοπικό εργαστήριο επεξεργασίας καρύδας. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή και διανυκτέρευση.
Επίσκεψη στα περίφημα υπόγεια τούνελ του Κου Τσι, δίκτυο άνω των 200 χιλιομέτρων που έπαιξε κρίσιμο ρόλο στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ξενάγηση στη Σαϊγκόν: Πολεμικό Μουσείο, Μέγαρο της Επανένωσης, Καθεδρικός της Παναγίας, Κεντρικό Ταχυδρομείο του Άιφελ, αγορά Τσο Λον. Πτήση για Ντανάνγκ και μεταφορά στη Χοϊάν. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.
Περίπατος στην περίφημη Ιαπωνική γέφυρα με την κεραμοσκεπή, τις παλιές κατοικίες και την αγορά δίπλα στον ποταμό Του Μπον. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
Ανάβαση με τελεφερίκ στην κορυφή του λόφου Μπα Να (1.487μ.) για τη θέα από τη Χρυσή Γέφυρα, την παγόδα Λιν Ουνγκ και το θεματικό πάρκο Fantasy. Επίσκεψη στα Μαρμάρινα Βουνά, σύμπλεγμα πέντε λόφων με σπηλιές, σήραγγες και ναούς. Επιστροφή στη Χοϊάν, δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
Επίσκεψη στην αυτοκρατορική πόλη Χουέ και την αρχαία οχυρωμένη ακρόπολη. Πτήση για το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ με τη Γαλλική αρχιτεκτονική. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
Πλατεία Μπα Ντιν, Μαυσωλείο του Χο Τσι Μιν, Μονόστηλη Παγόδα, σπίτι του Χο Τσι Μιν, Ναός της Λογοτεχνίας, Μουσείο Εθνολογίας. Βόλτα με ποδηλατάμαξες στους «36 Δρόμους». Το βράδυ, παράσταση με μαριονέτες στο νερό. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
Αναχώρηση για το Νιν Μπιν, με τα σπήλαια του Ταμ Κοκ και την αρχαία πρωτεύουσα Χόα Λου. Βαρκάδα στο Ταμ Κοκ ανάμεσα σε ασβεστολιθικούς βράχους — το «ηπειρωτικό Χαλόνγκ». Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση σε resort ξενοδοχείο στο Ταμ Κοκ.
Αναχώρηση για τον περίφημο κόλπο του Χαλόνγκ, μνημείο παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς. Έναρξη διήμερης κρουαζιέρας πολυτελείας με γεύμα στο πλοίο, επίσκεψη σε σπήλαια, κολύμπι ή καγιάκ. Δείπνο και διανυκτέρευση εν πλω.
Θέα στην ανατολή του ήλιου πάνω από τα βραχονήσια. Αποβίβαση και πτήση για το Σιέμ Ριπ της Καμπότζης. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Επίσκεψη στο μεγαλειώδες Άνγκορ Βατ, ένα από τα αρχιτεκτονικά θαύματα της Νοτιοανατολικής Ασίας, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς UNESCO. Στη συνέχεια η οχυρωμένη πόλη Άνγκορ Τομ με τη Νότια Πύλη, τα ερείπια του βασιλικού ανακτόρου και τον ναό Μπαγιόν με τα γιγαντιαία πρόσωπα. Δείπνο και διανυκτέρευση.
Πλατφόρμα των Ελεφάντων, Πλατφόρμα του Λεπρού Βασιλιά, και το πολυκινηματογραφημένο βουδιστικό μοναστήρι Τα Προμ, χαμένο μέσα στις τεράστιες ρίζες της ζούγκλας. Το βράδυ, αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορούς Αψάρας. Διανυκτέρευση.
Βαρκάδα στη λίμνη Τόνλε Σαπ, με τα πλωτά ψαροχώρια — σπίτια, σχολεία και εστιατόρια που «επιπλέουν» στα νερά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
Άφιξη στην Αθήνα γεμάτοι εικόνες από δύο εντελώς διαφορετικές χώρες της Ασίας.
• Οι εκδρομές, ξεναγήσεις και επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα.
• Απαιτείται διαβατήριο σε ισχύ.
Έτοιμοι να κλείσετε;
Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.
Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.
| Αναχώρηση | Ενήλικας | Παιδί |
| 15 Νοεμβρίου 2026 | 3.590€ | 3.590€ |
| 29 Νοεμβρίου 2026 | 3.590€ | 3.590€ |
Τιμές κατά άτομο. Ό,τι αναφέρεται στο «Περιλαμβάνεται» είναι ήδη μέσα στην τιμή. Μονόκλινο: 4.370€ (επιβάρυνση +780€).
Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.
Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.






Δραστηριότητες, εμπειρίες και τοπικοί ξεναγοί — κλείσε από πριν και μη χάσεις ώρα σε ουρές.
Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.
Αεροπορικά εισιτήρια, όλες τις μεταφορές και ξεναγήσεις του προγράμματος, 13 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*-5* και στην κρουαζιέρα του Κόλπου Χαλόνγκ, ημιδιατροφή καθημερινά, βίζες Βιετνάμ και Καμπότζης, έμπειρο αρχηγό-συνοδό και ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών.
Ναι, και οι δύο βίζες περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου.
15-16 ημέρες (13 διανυκτερεύσεις), με αναχώρηση και επιστροφή από/προς Αθήνα.