Τελική τιμή ανά άτομο 960,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Τα Μυστικά της Τοσκάνης – Σιένα, Φλωρεντία & Μοντεπουλτσιάνο

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

5 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Μια εκδρομή αφιερωμένη στα πιο όμορφα μυστικά της Τοσκάνης: η φημισμένη λουτρόπολη Μοντεκατίνι Τέρμε, η αναγεννησιακή Φλωρεντία, το «μεσαιωνικό Μανχάταν» Σαν Τζιμινιάνο και η μεσαιωνική Σιένα, με διαδρομή μέσα από την κοιλάδα Val d’Orcia, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ξενάγηση στη Φλωρεντία με τοπικό ελληνόφωνο ξεναγό, βόλτα στα γραφικά χωριά Μονταλτσίνο και Μοντεπουλτσιάνο, γνωστό για το κρασί Vino Nobile, καθώς και δύο δείπνα στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι.

Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (Hotel Ariston & SPA στο Μοντεκατίνι, Hotel Executive Siena), με απευθείας πτήσεις Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα.

Πρόγραμμα εκδρομής

  1. 1η ημέρα

    Αθήνα – Μοντεκατίνι Τέρμε
    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Ρώμη. Άφιξη και αναχώρηση για τη φημισμένη λουτρόπολη Μοντεκατίνι Τέρμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  2. 2η ημέρα

    Μοντεκατίνι Τέρμε – Φλωρεντία
    Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Φλωρεντία. Πανοραμική ξενάγηση: η Πιάτσα Σαν Τζιοβάνι με το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη, ο Καθεδρικός Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε με τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, η Πιάτσα ντε λα Σινιορία με το Παλάτσο Βέκιο, η Πινακοθήκη Ουφίτσι (εξωτερική επίσκεψη), η γέφυρα Πόντε Βέκιο και η Πιάτσα Ρεπούμπλικα. Ελεύθερος χρόνος για την αγορά του Σαν Λορέντζο ή επίσκεψη στο Παλάτσο Πίττι. Επιστροφή, δείπνο και διανυκτέρευση.

  3. 3η ημέρα

    Μοντεκατίνι – Σαν Τζιμινιάνο – Σιένα
    Πρωινό και αναχώρηση για το Σαν Τζιμινιάνο, γνωστό ως «μεσαιωνικό Μανχάταν» για τους πέτρινους πύργους του. Ελεύθερος χρόνος και συνέχεια για τη μεσαιωνική Σιένα: η πλατεία Πιάτσα ντελ Κάμπο, το μεσαιωνικό Δημαρχείο και ο Καθεδρικός Ναός, αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

  4. 4η ημέρα

    Σιένα – Μονταλτσίνο – Val d’Orcia – Μοντεπουλτσιάνο
    Πρωινό στο ξενοδοχείο. Διαδρομή μέσα από την κοιλάδα Val d’Orcia (Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς UNESCO) με το κλασικό τοπίο των λόφων και των κυπαρισσιών, με επισκέψεις στο Μονταλτσίνο και το Μοντεπουλτσιάνο, γνωστό για την Piazza Grande και το κρασί Vino Nobile. Επιστροφή στη Σιένα. Διανυκτέρευση.

  5. 5η ημέρα

    Σιένα – Ρώμη – Αθήνα
    Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Τιμές & αναχωρήσεις

ΑναχώρησηΕνήλικας
24 Οκτωβρίου 2026960€
20 Μαρτίου 2027960€

Τιμές κατά άτομο. Ό,τι αναφέρεται στο «Περιλαμβάνεται» είναι ήδη μέσα στην τιμή. Μονόκλινο: 1.210€ (επιβάρυνση +250€).

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 18 Σεπτεμβρίου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 216 κριτικές στη Google για το γραφείο μας

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί;
Διαρκεί 5 ημέρες.
Τι περιλαμβάνει η τιμή;
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα με ITA Airways., Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας., Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (Hotel Ariston & SPA στο Μοντεκατίνι, Hotel Executive Siena)., Πρωινό μπουφέ καθημερινά., Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι., Εκδρομές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα., Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός για τη Φλωρεντία., Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης., Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και μία βαλίτσα μέχρι 23 κιλά..
Τι δεν περιλαμβάνει;
Checkpoints (25€)., Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα γενικά., Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο..
Πόσο κοστίζει;
Από 960€ ανά ενήλικα. Η τελική τιμή εξαρτάται από τις ημερομηνίες και τον αριθμό των ταξιδιωτών — την επιβεβαιώνουμε πριν πληρώσεις οτιδήποτε.
Πληρώνω όταν κάνω κράτηση;
Όχι. Στέλνεις αίτημα κράτησης και επικοινωνούμε μαζί σου την ίδια εργάσιμη ημέρα για να επιβεβαιώσουμε διαθεσιμότητα και να κανονίσουμε μαζί τον τρόπο πληρωμής. Καμία χρέωση πριν το «ναι» σου.
Μπορώ να ακυρώσω;
Οι όροι ακύρωσης φαίνονται στη σελίδα της εκδρομής και επιβεβαιώνονται γραπτώς πριν την πληρωμή. Κατά κανόνα, αλλαγές γίνονται έως 7 ημέρες πριν την αναχώρηση — τηλεφώνησέ μας και θα σου πούμε ακριβώς πού βρίσκεσαι.
Πώς μιλάω με άνθρωπο;
Τηλέφωνο 2742020555 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00), email lias.travel@gmail.com, ή Viber / WhatsApp στο 6944173101. Το γραφείο μας είναι στα Μαρούλια 6, Κιάτο Κορινθίας.
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Τοσκάνη

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Ρώμη – Αθήνα με ITA Airways.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (Hotel Ariston & SPA στο Μοντεκατίνι, Hotel Executive Siena).
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο μας στο Μοντεκατίνι.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός για τη Φλωρεντία.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά και μία βαλίτσα μέχρι 23 κιλά.
  • Checkpoints (25€).
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και θεάματα γενικά.
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη

Όλο τον χρόνο

5-6 ημέρες

Ελληνικά

Ευρώπη

Αεροπορικά ταξίδια

Αθήνα
Τελική τιμή ανά άτομο 960,00€

Ιδιοκτήτης

Πελάτης

Μέλος από

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos