14 ήμερη
Οργανωμένο ταξίδι
Ελληνικά
Δεκατέσσερις μέρες στη Βραζιλία, από το αποικιακό Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα ως το Ρίο ντε Τζανέιρο.
Βλέπουμε τους λευκούς αμμόλοφους με τις λιμνούλες του πάρκου Λενσόις, ζούμε δύο μέρες στον Αμαζόνιο κοντά στο Μανάους και κλείνουμε με τον Κορκοβάδο και τη Γλυκιά Ζάχαρη στο Ρίο.
Άφιξη στο Σαλβαδόρ Ντε Μπαΐα: Άφιξη στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα.
Σαλβαδόρ Ντε Μπαΐα: Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα.
Μπαρεϊρίνιας: Μέρα εκπλήξεων η σημερινή.
Σάο Λουίς: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τον Αμαζόνιο!
Αμαζόνιος: Οι εμπειρίες που θα ζήσουμε σήμερα είναι από εκείνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας, καθώς θα περιδιαβούμε στη…
Από 6.780€ ανά άτομο: Σε δίκλινο, με πτήσεις, φόρους αεροδρομίων και επίναυλους μέσα στην τιμή.
Διαμονή: Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο
Έλληνας αρχηγός: Συνοδεύει την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ημερομηνίες αναχώρησης: 17 Νοεμβρίου, 21 Ιανουαρίου, 4 Μαρτίου, 4 Απριλίου, 10 Μαΐου, 2 Ιουλίου
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Σάο Πάολο. Από Σάο Πάολο παίρνουμε δεύτερη πτήση με προορισμό το Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, την αφρικανική ψυχή της Βραζιλίας. Διαμονή: Ξενοδοχεία 5* στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Άφιξη στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα. Η Μπαΐα, «η Γη της Ευτυχίας», είναι η πιο ιστορική πολιτεία της Βραζιλίας, το λίκνο της Βραζιλίας, όχι μόνο γιατί από εδώ ξεκίνησε η ανακάλυψη της χώρας το 1501, αλλά και γιατί οι κάτοικοί της αποτελούν ένα κράμα ποικίλων πολιτιστικών, θρησκευτικών και εθνικών προελεύσεων. Είναι ένας λαός που έχει μάθει να εναρμονίζει τις διαφορετικότητες, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το παραδοσιακό, τη θρησκευτική πίστη με τα λαϊκά φεστιβάλ. Στην Μπαΐα η θρησκευτική λατρεία δεν είναι απλώς μια υποχρέωση, αλλά τρόπος ζωής. Όλα τα φεστιβάλ έχουν θρησκευτική ρίζα. Αλλά το για ποια θρησκεία πρόκειται -την Καθολική ή την Αφρικανικήέχει προ πολλού χάσει τη σημασία του. Όλες οι παραδόσεις έχουν ανακατευτεί και δίνουν πλέον αυτό το άρωμα του μυστικισμού. Το Σαλβαντόρ ντε Μπαΐα ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Βραζιλίας και παρέμεινε η πιο σημαντική πόλη της για τους τρεις επόμενους αιώνες – μέχρι το 1763, όταν η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Είναι μια συναρπαστική πόλη, που έχει κατορθώσει να διατηρήσει την αφρικανική ψυχή της και να αναπτύξει την αποικιακή της κληρονομιά σε ένα μοναδικό, δυναμικό, σύγχρονο πολιτισμό που αντανακλάται στη μουσική, στο χορό, στις καλές τέχνες, αλλά και στον τρόπο ζωής. Ο πλούτος της αρχιτεκτονικής της κληρονομιάς μαρτυρά το μεγαλείο του παρελθόντος. Τα αποικιακά της κτίρια αποτελούν τη μεγαλύτερη συλλογή αρχιτεκτονικής μπαρόκ στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων πολλών πλούσια διακοσμημένων εκκλησιών, μια για κάθε ημέρα του έτους σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, που κάθε μια έχει τον άγιό της και κάθε άγιος ένα φεστιβάλ. Με την άφιξή μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτιά μας, θα ξεκινήσουμε μια πρώτη γνωριμία με το Σαλβαντόρ ντε Μπαΐα, για να πάρουμε μια γεύση από την ατμόσφαιρα της πόλης. Διανυκτέρευση.
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα. Εντύπωση προκαλεί n χωροταξική διάρθρωση της πόλης, η οποία χωρίζεται στη Cidade Alta (την Άνω Πόλη) και τη Cidade Baixa (την Κάτω Πόλη), υποδηλώνοντας την αποικιακή τάξη πραγμάτων που ίσχυε στο παρελθόν. Τα δύο τμήματα της πόλης συνδέονται με τελεφερίκ, με ένα μεγάλο ασανσέρ (ασανσέρ Lacerda) που ανεβοκατεβάζει τους επιβάτες του σε ύψος 72 μέτρων και με μερικούς πολύ απότομους δρόμους (ladeiras). Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας στην Κάτω Πόλη, όπου θα δούμε την πιο γνωστή εκκλησία του Σαλβαδόρ και τόπο προσκυνήματος εκατοντάδων χιλιάδων ατόμων, την Ιγκρέζα Μπονφίμ. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο προάστιο Μονσεράτ, απ’ όπου θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Σειρά έχει η παραλιακή συνοικία Μπάρα με τον φάρο στην είσοδο του Κόλπου ντε Τόντος ος Σάντος (Αγίων Πάντων). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό τμήμα του Σαλβαδόρ με τις αποικιακές του γειτονιές γεμάτες εκκλησίες και σπίτια του 17ου αιώνα. Το Πελοουρίνιο (Πελό), με το μεγαλύτερο και καλύτερα διατηρημένο συγκρότημα αποικιακής αρχιτεκτονικής του Νέου Κόσμου, χαρακτηρίστηκε το 1985 από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ανθρωπότητας. Είναι μια τουριστική Μέκκα, με λιθόστρωτα δρομάκια, πολύχρωμα σπίτια, εστιατόρια, bars, galleries τέχνης και boutiques. Θα δούμε, μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Μέγαρο των κυβερνητών του Ρίου Μπράνκου, τον Καθεδρικό Ναό που θεωρείται η ομορφότερη εκκλησία της πόλης, το σιντριβάνι της Θεάς της Αφθονίας, την Εκκλησία και το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, το ασανσέρ Λασέρντα -σύμβολο της ιδιαίτερης γεωγραφίας του Σαλβαδόρ που συνδέει την Κάτω με την Άνω Πόληκαι θα καταλήξουμε στο Μερκάντο Μοντέλο, το κέντρο πώλησης χειροτεχνημάτων και σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μετά το πρωινό μας, θα πάρουμε πτήση για το Σάο Λουίς, ένα εκπληκτικό θέρετρο της Βραζιλίας στα βορειοανατολικά της χώρας. Αποικία Γάλλων και Πορτογάλων, φυλάσσεται ως θησαυρός Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, αφού στην πόλη βρίσκονται πάνω από 1.000 αποικιακά κτίρια. Το ζεστό του κλίμα σε όλη τη διάρκεια του έτους και οι υπέροχες παραλίες του το καθιστούν ιδανικό προορισμό. Άφιξη και αναχωρούμε με προορισμό τη μικρή πόλη Μπαρεϊρίνιας μέσα από μια εκπληκτικής ομορφιάς διαδρομή που διαρκεί τέσσερις ώρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
Μέρα εκπλήξεων η σημερινή. Μετά το πρωινό μας, θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοα για βόλτα κατά μήκος του ποταμού Πρεγκίσας, όπου θα θαυμάσουμε τη μοναδική φύση με τους φοίνικες και τα υπέροχα μαγκρόβια φυτά που στολίζουν τις όχθες του. Πρώτη μας στάση στο λεγόμενο Μικρό Λενκόις, το χωριό Βασούρας, για να ξεδιψάσουμε με φρέσκο γάλα καρύδας και –αν είμαστε τυχεροί– να «γνωρίσουμε» τους πίθηκους καπουτσίνους που ζουν εδώ. Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση στο ψαροχώρι Μαντακάρου, όπου θα ανέβουμε στον διάσημο φάρο για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα στην περιοχή, με τους αμμόλοφους, το ποτάμι με τις εκβολές του και τον ωκεανό. Τέλος, θα προσεγγίσουμε την παραλία Καμπουρέ που βρίσκεται μεταξύ του Ρίο Πρεγκίσας και του Ατλαντικού Ωκεανού, όπου ουσιαστικά πρόκειται για μια συστάδα από θίνες ανάμεσα στη θάλασσα και το ποτάμι. Θα επιβιβαστούμε σε οχήματα 4×4 και θα κατευθυνθούμε στην περιοχή Canto do Atins με τους αμμόλοφους, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας με φρέσκα θαλασσινά. Επιστροφή στο Μπαρεϊρίνιας και διανυκτέρευση.
Μια μοναδική εμπειρία σε ένα από τα θαύματα της φύσης μάς περιμένει σήμερα στο Εθνικό Πάρκο Λενσόις, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πόλη. Ένα θέαμα που μόνο αυτή η γωνιά του πλανήτη μπορεί να προσφέρει. Μια έρημος από κατάλευκη άμμο, με αμμόλοφους που φτάνουν τα 40 μέτρα. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι αμμόλοφοι αυτοί διακόπτονται από πράσινες και μπλε λιμνούλες, που αναλόγως της εποχής είναι λιγότερες ή περισσότερες δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα. Οι λιμνούλες είναι αποτέλεσμα των βροχών, ενώ ποταμάκια συμπληρώνουν την εικόνα της τροπικής όασης. Θα επιβιβαστούμε, λοιπόν, σε οχήματα 4×4 και θα αναχωρήσουμε για τη Lagoa Bonita Circuit, μια ιδιαίτερη πεζοπορική διαδρομή μέσα στο Εθνικό Πάρκο που θεωρείται μια από τις ωραιότερες βόλτες σε ολόκληρη τη Βραζιλία, περνώντας μέσα από μονοπάτια στη λευκή άμμο, στις λίμνες και στις θίνες. Μετά από μια πεζή διαδρομή 15 περίπου λεπτών θα φτάσουμε στο σημείο όπου μπορούμε να απολαύσουμε το μπάνιο μας στη λίμνη, να κάνουμε ηλιοθεραπεία ή να περπατήσουμε στους αμμόλοφους κατά μήκος των λιμνών, ενώ αργότερα θα δούμε τη μαγευτική δύση του ήλιου πίσω από τους αμμόλοφους! Η επαφή με τη φύση είναι παρούσα όλες τις στιγμές σε έναν τέτοιον παράδεισο. Άλλωστε το ταξίδι αυτό έχει σκοπό κάθε μέρα να είναι και μια αξέχαστη εμπειρία, μια εικόνα από έναν άλλον πλανήτη. Μετά από μια κουραστική αλλά γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες ημέρα θα επιστρέψουμε στο Σάο Λούις. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τον Αμαζόνιο! Κατευθυνόμαστε λοιπόν στο αεροδρόμιο και παίρνουμε την πτήση για τη Μανάους, πρωτεύουσα της πολιτείας του Αμαζονίου. Σήμερα θα ξεκινήσουμε για ένα πανέμορφο ταξίδι μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου, όπου για δύο ημέρες θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες και θα διανυκτερεύσουμε σε lodge μέσα στο τροπικό δάσος. Άφιξη και φεύγουμε με προορισμό μας το Amazon Ecopark, το οποίο βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Ταρούμα, παραπόταμος του Ρίο Νέγκρο. Θα μεταφερθούμε οδικώς μέχρι την μαρίνα και από εκεί με καραβάκι θα περάσουμε στο μέρος όπου βρίσκεται το lodge μας.
Οι εμπειρίες που θα ζήσουμε σήμερα είναι από εκείνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας, καθώς θα περιδιαβούμε στη μοναδική ζούγκλα του Αμαζονίου. Οι δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε εντός του πάρκου είναι πολλές! Ξενάγηση Στο σημείο συνάντησης των ποταμών: Θα ξυπνήσουμε αρκετά νωρίς και θα πλεύσουμε στον ποταμό Ρίο Νέγκρο κατά μήκος της όχθης της πόλης Μανάους. Με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψουμε ενδιαφέρουσες πτυχές της τοπικής ζωής, όπως τα σπίτια που είναι χτισμένα στις όχθες του ποταμού και στηρίζονται σε ξύλινα δοκάρια. Φτάνοντας στο σημείο όπου οι ποταμοί Ρίο Νέγκρο και Ρίο Σολιμόες συναντιούνται το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δυο ποταμοί ενώνονται σε έναν σχηματίζοντας τον διάσημο Αμαζόνιο, ο οποίος εκτείνεται μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό. Αυτό που είναι πολύ ιδιαίτερο, είναι πως τα νερά των δυο ποταμών τρέχουν παράλληλα για περίπου 12 χιλιόμετρα χωρίς να αναμιγνύονται, λόγω των διαφορών στη θερμοκρασία, την πυκνότητα και την ταχύτητα του νερού. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ: Η πλούσια βιοποικιλότητα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του πάρκου, καθώς μεταξύ άλλων περιλαμβάνει παρθένα τροπικά δάση, σαβάνες και κολπίσκους. Επίσης, πολλά ρυάκια με κρυστάλλινο ζεστό νερό διασχίζουν το δάσος, στις όχθες των οποίων φύονται εξωτικά φυτά, για τα οποία θα μας μιλήσει ο ξεναγός μας, ο οποίος θα μας γνωρίσει την τοπική χλωρίδα και πανίδα, αλλά θα μας εκπαιδεύσει και στο πώς να βρούμε βρώσιμα φρούτα, πόσιμο νερό, πώς να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες αλλά και πώς κάποιος που έχει χαθεί στο δάσος μπορεί να βρει ξανά τον δρόμο του. Η πεζοπορία μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 3 ώρες. Γνωριμία με ιθαγενείς: Συνοδευόμενοι από δίγλωσσο οδηγό θα αφήσουμε για λίγο πίσω μας το κατάλυμά μας και με σκάφος θα επισκεφτούμε ντόπιους από τις φυλές που ζουν στον Αμαζόνιο. Με τη βοήθεια του οδηγού μας θα μάθουμε τα πάντα για τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα των ιθαγενών της περιοχής. ΨΑΡΕΜΑ: Με σκάφος θα ξεκινήσουμε τη βόλτα μας στον ποταμό. Ο οδηγός μας θα μας εξηγήσει τα πάντα για τα ψάρια του Αμαζονίου, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και τα γνωστά πιράνχα. Νυχτερινή βαρκάδα με κανό: Όταν το φως της ημέρας πέσει, θα ξεκινήσουμε για μια βαρκάδα για να απολαύσουμε τους ήχους της ζούγκλας τη νύχτα. Μεταξύ άλλων, θα δούμε μικρούς αλιγάτορες που θα εντοπίσουμε από τα λαμπερά μάτια τους, τα οποία μοιάζουν σαν μικρά κόκκινα φώτα μέσα στο σκοτάδι. Αν είμαστε τυχεροί, ο οδηγός μας θα μπορέσει να πιάσει έναν μικρό με τα χέρια του και θα τον φέρει στο κανό για να δούμε αυτό το πλάσμα από πολύ κοντά. Ο αλιγάτορας μετά θα απελευθερωθεί πίσω στο ποτάμι. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι δεν προκαλείται κακοποίηση σε κανένα από τα ζώα που θα συναντήσουμε.
Μετά το πρωινό, επιστρέφουμε στη Μανάους. Πρόκειται για την 8η μεγαλύτερη πόλη της χώρας και έγινε διάσημη στις αρχές του 20ου αιώνα λόγω της μεγάλης παραγωγής καουτσούκ. Η οικονομική ευημερία της εποχής τής χάρισε το προσωνύμιο «Παρίσι των Τροπικών». Βρίσκεται στην «καρδιά» του τροπικού δάσους, εκεί όπου διασταυρώνονται ο ποταμός Ρίο Νέγκρο με τον Ρίο Σολιμόες, πριν γίνουν ένα και χυθούν στον Αμαζόνιο. Μετά από σύντομη περιήγηση, μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.
Μετάβαση αεροπορικώς στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Με τις κυματοειδείς κορφές των λόφων, την τροπική βλάστηση και τις καμπυλωτές παραλίες πολλών χιλιομέτρων, το Ρίο είναι μια αισθησιακή και πολύχρωμη πόλη. Η πόλη των Καριόκας, όπως ονομάζονται οι κάτοικοί του, έχει ταυτιστεί στην παγκόσμια συνείδηση με τη διασκέδαση, το ξεφάντωμα, το ποδόσφαιρο και τον χορό. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.
Στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε μεταξύ άλλων εξωτερικά το περίφημο στάδιο Μαρακανά, το παγκοσμίως γνωστό Σαμποδρόμιο, εκεί όπου οι κάτοικοι της πόλης παρουσιάζουν την πιο εντυπωσιακή παρέλαση καρναβαλιού στον κόσμο, τον καθεδρικό ναό, μια μοναδικού στυλ εκκλησία σε σχήμα πυραμίδας, καθώς και μερικά χαρακτηριστικά κτήρια του 17ου και 18ου αιώνα. Στη συνέχεια, με τελεφερίκ θα ανεβούμε σε έναν όμορφο λόφο της πόλης, τον Πάο ντε Ασούκαρ, που σημαίνει "Ζαχαρόψωμο", απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την εκπληκτική θέα της πόλης. Στον ελεύθερο χρόνο μας θα απολαύσουμε τη χαλαρότητα που επικρατεί στις παραλίες της πόλης, που αποτελούν τόπο συνάντησης των καριόκας. Η Κοπακαμπάνα, η Ιπανέμα, η Φλαμένγκο, η Λεμπλόν μας καλούν για να φωτογραφηθούμε, να ξεκουραστούμε, να λουστούμε στα νερά τους και να νιώσουμε την ανεμελιά που βιώνουν οι κάτοικοι της μοναδικής αυτής πόλης. Οι προτάσεις για διασκέδαση είναι πάμπολλες και ο χρόνος στο Ρίο ντε Τζανέιρο κυλά γλυκά και συναρπαστικά. Διανυκτέρευση.
Το Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι μια πόλη άκρως αντιφατική. Συνύπαρξη χλιδής και απόλυτης φτώχειας. Οι ουρανοξύστες και τα γυάλινα μεταμοντέρνα συγκροτήματα συνυπάρχουν με τους θησαυρούς της αποικιοκρατικής αρχιτεκτονικής και τις πανάθλιες παραγκουπόλεις των φτωχών (φαβέλες). Η ονομασία του, που σημαίνει "Ποταμός του Ιανουαρίου", προέρχεται από το ποτάμι που εκβάλει στον Κόλπο Γκουαναμπάρα, μια περιοχή που ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους κονκισταδόρες τον Ιανουάριο του 1502 και έγινε κέντρο και αφετηρία των εξορμήσεών τους προς το εσωτερικό της ηπείρου. Τη σημερινή ολόκληρη ημέρα στο Ρίο θα την αφιερώσουμε στο να γνωρίσουμε καλύτερα αυτή τη μαγευτική πόλη. Μέσα από μια γραφική διαδρομή με τρενάκι θα ανεβούμε στον λόφο Κορκοβάντο, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του πλανήτη. Από το σημείο αυτό θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης και του μαγευτικού σκηνικού που την περιβάλλει. Οι φωτογραφικές σας μηχανές δεν θα μπορέσουν να αιχμαλωτίσουν την απαράμιλλη ομορφιά που αντικρίζουν τα μάτια σας! Ίσως τώρα δικαιολογήσετε αυτούς που θεωρούν το Ρίο την πιο όμορφη πόλη του κόσμου! Στη συνέχεια, θα κάνουμε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το οποίο αποτελεί και οικονομικό της κέντρο. Ένα μείγμα ιστορικών κτηρίων και μοντέρνων ουρανοξυστών, δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Διανυκτέρευση.
Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγες ελεύθερες ώρες για τα τελευταία ψώνια. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο, απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής.
Υπερπλήρεις εικόνων, γνώσεων και εμπειριών επιστρέφουμε σπίτι μας, έτοιμοι να ξαναφτιάξουμε βαλίτσες για τον επόμενο προορισμό.
Έτοιμοι να κλείσετε;
Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.
Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.
Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 24 Σεπτεμβρίου 2026
Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.
Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς. Για τις ενδιάμεσες μέρες, οι δύο παρακάτω συνεργάτες καλύπτουν ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες.
Εισιτήρια μουσείων χωρίς ουρά, ξεναγήσεις με τα πόδια και ημερήσιες εκδρομές, με δωρεάν ακύρωση στις περισσότερες επιλογές.
Δραστηριότητες, εμπειρίες και τοπικοί ξεναγοί — κλείσε από πριν και μη χάσεις ώρα σε ουρές.
Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.
Πτήση | Αναχώρηση | Άφιξη |
Αναχώρηση 17 Νοεμβρίου 2026 | ||
17/11 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
17/11 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
29/11 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
30/11 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Αναχώρηση 21 Ιανουαρίου 2027 | ||
21/01 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
21/01 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
02/02 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
03/02 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Αναχώρηση 4 Μαρτίου 2027 | ||
04/03 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
04/03 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
16/03 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
17/03 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Αναχώρηση 4 Απριλίου 2027 | ||
04/04 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
04/04 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
16/04 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
17/04 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Αναχώρηση 10 Μαΐου 2027 | ||
10/05 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
10/05 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
22/05 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
23/05 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Αναχώρηση 2 Ιουλίου 2027 | ||
02/07 · Αθήνα – Ρωμη · AZ 721 | 19:30 | 20:40 |
02/07 · Ρωμη – Σάο Πάολο · AZ 674 | 21:50 | 06:25 +1 |
14/07 · Ρίο Ντε Τζανέιρο – Ρωμη · AZ 673 | 15:35 | 06:40 +1 |
15/07 · Ρωμη – Αθήνα · AZ 720 | 08:55 | 11:55 |
Οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές και μπορεί να αλλάξουν από την αεροπορική εταιρεία.
Τιμές ανά άτομο (με πτήσεις και φόρους) | |||
Αναχώρηση | Διάρκεια | Δίκλινο | Επιβ. Μονόκλινο |
| 17 Νοεμβρίου 2026 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
| 21 Ιανουαρίου 2027 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
| 4 Μαρτίου 2027 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
| 4 Απριλίου 2027 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
| 10 Μαΐου 2027 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
| 2 Ιουλίου 2027 | 14 ημέρες | 6780€ | +1140€ |
Οι τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο, με πτήσεις, φόρους αεροδρομίων και επίναυλους.
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη: +220€ ανά άτομο, κατόπιν διαθεσιμότητας.
Αναχώρηση από Λάρνακα: από +250€ ανά άτομο, κατόπιν διαθεσιμότητας.
Οι αναχωρήσεις είναι: 17 Νοεμβρίου 2026, 21 Ιανουαρίου 2027, 4 Μαρτίου 2027, 4 Απριλίου 2027, 10 Μαΐου 2027, 2 Ιουλίου 2027. Η τιμή κάθε αναχώρησης φαίνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε ημερομηνία στη φόρμα κράτησης.
Η αναχώρηση είναι από την Αθήνα. Υπάρχει και αναχώρηση από Θεσσαλονίκη με επιβάρυνση +220€ ανά άτομο, κατόπιν διαθεσιμότητας. Υπάρχει και αναχώρηση από Λάρνακα με επιβάρυνση από +250€ ανά άτομο, κατόπιν διαθεσιμότητας· οι πτήσεις από Λάρνακα επιβεβαιώνονται με την κράτηση.
Τα βασικά που περιλαμβάνονται είναι:
Ο πλήρης κατάλογος με το τι περιλαμβάνεται και τι όχι βρίσκεται στην ενότητα «Περιλαμβάνεται / Δεν περιλαμβάνεται» της σελίδας.
Κάθε αναχώρηση έχει τη δική της τιμή (διάρκεια, ξενοδοχείο, εποχή). Η τιμή «από» που βλέπετε αντιστοιχεί στην οικονομικότερη επιλογή σε δίκλινο, με τους φόρους μέσα. Στον πίνακα «Τιμές & Ξενοδοχεία» θα βρείτε όλες τις επιλογές ξενοδοχείων ανά αναχώρηση.
Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις ακολουθούν τους όρους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που έχουν κρατηθεί για εσάς, όπου το κόστος εξαρτάται από το πόσο κοντά στην αναχώρηση βρισκόμαστε και από τους κανόνες του κάθε ναύλου. Ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και θα αναζητήσουμε τη λιγότερο επιβαρυντική λύση. Σε κάθε κράτηση ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής (Π.Δ. 7/2018).
Περιλαμβάνεται ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος/ασθένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ρωτήστε μας για τις αναλυτικές καλύψεις.
Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε μας ή περάστε να μας δείτε. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.