Τελική τιμή ανά άτομο 795,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Χειμωνιάτικη Κωνσταντινούπολη – Ντολμά Μπαχτσέ, Χαλκηδόνα και Βόσπορος

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

4 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Τέσσερις χειμωνιάτικες μέρες στην Κωνσταντινούπολη.

Προσκυνούμε στο Μπαλουκλί, στη Μονή της Χώρας και στην Παναγία των Βλαχερνών, ξεναγούμαστε στην πόλη, επισκεπτόμαστε τα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ και τη Χαλκηδόνα, και κλείνουμε με την Αιγυπτιακή αγορά και κρουαζιέρα στον Βόσπορο.

Τι θα ζήσετε

  • Κωνσταντινούπολη – Ξενάγηση πόλης – Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar – Κλειστή Αγορά: Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με την γνωριμία της βασιλεύουσας.

  • Κωνσταντινούπολη – Επίσκεψη στα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ – Χαλκηδόνα – Πριγκηπόννησα: Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψή στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, ένα από τα ωραιότερα παλάτια του κόσμου, τις…

Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας

  • Από 795€ ανά άτομο: Σε δίκλινο, με πτήσεις, φόρους αεροδρομίων και επίναυλους μέσα στην τιμή.

  • Πτήσεις με Aegean, Turkish: Συγκεκριμένες πτήσεις για κάθε αναχώρηση, με τις ώρες στον πίνακα πτήσεων.

  • Διαμονή: (3 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια

  • Έλληνας αρχηγός: Συνοδεύει την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 25 Οκτωβρίου, 14 Νοεμβρίου, 3 Δεκεμβρίου, 10 Δεκεμβρίου

  1. 1η ημέραΠτήση για Κωνσταντινούπολη – Μπαλουκλί – Μονή της Χώρας – Παναγία Βλαχερνών – Πατριαρχείο – Περιπατητική ξενάγηση

    Αναχωρούμε αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, βασιλίδα των πόλεων μοναδική στον κόσμο που μοιράζεται σε δύο ηπείρους και είναι σύνδεσμος μεταξύ Ανατολής και Δύσης, μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Άφιξη στο αεροδρόμιο και η πρώτη μέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην Παναγιά την Μπαλουκλιώτισσα. Καθ’ οδόν θα διασχίσουμε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και αφού περάσουμε την μεγάλη γέφυρα του Κερατίου Κόλπου φτάνουμε στην παλιά πόλη. Ακολουθώντας τα Χερσαία Τείχη φτάνουμε στην περιοχή Μπαλουκλή. Εδώ θα προσκυνήσουμε το σημαντικότερο Αγίασμα της Ορθοδοξίας που συνδέεται με αμέτρητα θαύματα. Θα δούμε την πηγή, τα μνήματα των Πατριαρχών και θα επισκεφτούμε την μεγαλοπρεπή εκκλησία. Μετά το προσκύνημα θα κατευθυνθούμε στην περιοχή των Βλαχερνών. Καθ’ οδόν θα θαυμάσουμε τα εν μέρη αναστηλωμένα τείχη της Πόλης, ένα από τα σημαντικότερα αμυντικά έργα της παγκόσμιας ιστορίας που χρονολογούνται από τον 5ο μ.Χ. αιώνα και κτίστηκαν από τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Β’. Μία από τις περίφημες πύλες είναι και η Κερκόπορτα που σύμφωνα με την παράδοση από εκεί μπήκαν οι πρώτοι Γενίτσαροι στην Πόλη. Η δεύτερη μας στάση είναι στο Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών, όπου εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος μετά το θαύμα που έγινε το 626 μ.Χ και τη Μονή της Χώρας με τα περίφημα ψηφιδωτά που σώζονται στους έσω και έξω νάρθηκες. Η τρίτη μας στάση θα είναι στην καρδιά του Φαναρίου όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο, παγκόσμια έδρα της Ορθοδοξίας. Στην διαδρομή θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Ξυλόπορτας όπου λειτούργησε για μερικά χρόνια ως Πατριαρχικός Ναός, και την Βουλγάρικη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, που είναι η μοναδική σιδερένια εκκλησία στον κόσμο. Θα θαυμάσουμε ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Πόλης, η Μεγάλη του Γένους Σχολή που το κτίσμα έχει την μορφή του αετού με τα φτερά ανοιχτά και συμβολίζει την αναγέννηση του Ελληνικού Γένους. Φθάνοντας στο Πατριαρχείο θα δούμε το ναό του Αγ. Γεωργίου και την Κλειστή Πύλη, το χώρο μαρτυρίου του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε. Μετά το τέλος της ξεναγήσεως θα γίνει η μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα κάνουμε ένα περίπατο για να γνωρίσουμε την περιοχή του Πέρα με το ένδοξο κοσμοπολίτικο παρελθόν του. Θα δούμε τον Ναό της Αγίας Τριάδος την μεγαλύτερη ελληνική εκκλησία της Πόλης και στην συνέχεια θα περπατήσουμε την Μεγάλη Λεωφόρο του Πέραν με τα εκπληκτικά νεοκλασικά κτήρια όπως το Σισμανόγλειο Μέγαρο, το Λύκειο Galatasaray, την Καθολική εκκλησία του Αγίου Αντωνίου και την στοά των λουλουδιών. Θα καταλήξουμε στο ξακουστό ξενοδοχείο “Pera Palace” που εξυπηρετούσε τους πελάτες του περίφημου “Orient Express”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. Διαμονή: (3 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια.

     

  2. 2η ημέραΚωνσταντινούπολη – Ξενάγηση πόλης – Επίσκεψη στην αγορά Arasta Bazaar – Κλειστή Αγορά (Kapali Carsi)

    Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με την γνωριμία της βασιλεύουσας. Οδεύοντας προς την καρδιά της ιστορικής πόλης καθ’ οδόν θα διασχίσουμε τον Κεράτιο Κόλπο από την γέφυρα Ουνκαπανί (Unkapanı) και θα κατευθυνθούμε στον πρώτο από τους επτά λόφους την καρδιά της Αρχαιοελληνικής, Ρωμαϊκής, Βυζαντινής και Οθωμανικής πόλης. Θα περπατήσουμε την γραφική αγορά Arasta και θα επισκεφθούμε την πλατεία των αλόγων (At meydan) εκεί που βρισκόταν κάποτε ο περίφημος Ιππόδρομος που εγκαινίασε ο Μέγας Κωνσταντίνος και έγινε η Στάση του Νίκα επί του Ιουστινιανού. Το κτίσμα καταστράφηκε και λεηλατήθηκε από τους σταυροφόρους το 1.204. Σώζονται όμως τρία μνημεία που διακοσμούσαν κάποτε το μνημείο, ο Οβελίσκος Θεοδοσίου, ο Τρίποδας των Πλαταιών και η Στήλη του Κωνσταντίνου Πορφυρογέννητου. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Παλάτι του μεγάλου βεζίρη İbrahim Paşa (Pargalı) Πάργαλι, σήμερα μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, αξιόλογο να το επισκεφτεί κανείς στον ελεύθερο του χρόνο. Απέναντι του βρίσκεται το περίφημο Μπλε Τζαμί ή αλλιώς τέμενος Σουλτάν Αχμέτ που έδωσε το όνομά του σε όλη την συνοικία. Είναι το μοναδικό Οθωμανικό τέμενος με έξι μιναρέδες και έχει εξαιρετική διακόσμηση. Στην συνέχεια περνώντας δίπλα από το μεγαλύτερο χαμάμ της Πόλης τα λουτρά της Χουρέμ, φτάνουμε στον υπέρλαμπρο Ναό της Αγίας Σοφίας, της οποίας ο τρούλος έχει 55 μ. ύψος και 31 μ. διάμετρο. Χτίστηκε από τον Ιουστινιανό και είναι ένα από τα πλέον σημαντικά αρχιτεκτονικά μνημεία όλων των εποχών. Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου, αλλά πήρε την τελική του μορφή τον 6ο αιώνα επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας. Μετά από μία σύντομη στάση. Η σημερινή μας ημέρα θα κλείσει με επίσκεψη στο γραφικό και πολύβουο Καπαλί Τσαρσί (Kapali Carsi) -την Σκεπαστή Αγορά- με τους 100 δρόμους και τα 4.000 καταστήματα. Στην διαδρομή μας προς την αγορά θα δούμε αρκετά παλιά αρχοντικά και μνημεία διαφόρων εποχών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

     

  3. 3η ημέραΚωνσταντινούπολη – Επίσκεψη στα ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ – Χαλκηδόνα – Πριγκηπόννησα

    Μπουφέ πρωινό και η σημερινή μας ημέρα θα ξεκινήσει με επίσκεψή στα ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ, ένα από τα ωραιότερα παλάτια του κόσμου, τις «Βερσαλλίες της Ανατολής» επάνω στον Βόσπορο. Μόνο για την κατασκευή του κτίσματος με τα 285 δωμάτια και τα 46 σαλόνια δαπανήθηκαν πάνω από 35 τόνους χρυσού. Στην είσοδο του παλατιού αυτού που έζησαν οι έξι τελευταίοι σουλτάνοι βρίσκεται ο εντυπωσιακός πύργος του ρολογιού και το τζαμί του παλατιού σε ρυθμό μπαρόκ με τους λεπτότερους μιναρέδες του κόσμου. Έπειτα αναχωρούμε για την Ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αφού περάσουμε την μεγάλη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου που είναι η πρώτη που ένωσε τις δύο ηπείρους απ’ όπου θα θαυμάσουμε την Ασιατική και την Ευρωπαϊκή παραλία του Βοσπόρου, τον Πύργο του Λεάνδρου και το ιστορικό κέντρο. Θα κάνουμε μία στάση στην Χαλκηδόνα όπου στο κέντρο της γραφικής συνοικίας βρίσκεται ο Ναός της Αγίας Ευφημίας όπου είχε γίνει η 4η Οικουμενική Σύνοδος. Θα συνεχίσουμε για την ολοήμερη εκδρομή στα Πριγκιπόννησα. Αναχωρούμε με το πούλμαν για την αποβάθρα του “Bostanci“ από όπου θα πάρουμε το πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή μας. Επιβίβαση στο πλοιάριο για την ολοήμερη εκδρομή προς τη Χάλκη και τη Θεολογική Σχολή, την Πρίγκηπο, τα δημοφιλή Πριγκιποννήσια. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Επιστροφή με το πλοιάριο από την Πρίγκηπο για το Bostanci. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε για το βράδυ προαιρετικά (έξοδα ατομικά) διασκέδαση σε κέντρο με οριεντάλ και παραδοσιακούς χορούς και να δοκιμάσετε την τοπική πικάντικη κουζίνα με φαγητό και ποτό. Διανυκτέρευση.

     

  4. 4η ημέραΚωνσταντινούπολη – Αιγυπτιακή αγορά – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο – Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

    Μπουφέ πρωινό και θα ξεκινήσουμε με επίσκεψη στην αγορά Μπαχαρικών (Αιγυπτιακή αγορά) Misir Carsisi. Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το τέμενος Γιενί Τζαμί (Yeni Camii) που χτίστηκε το 1.662 μαζί με την Αιγυπτιακή Αγορά. Έπειτα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στις όχθες του Βοσπόρου όπου θα δούμε τα εκπληκτικά ξύλινα αρχοντικά που οι ντόπιοι τα αποκαλούν «yalı», τα παλάτια των σουλτάνων όπως το Ντολμάμπαχτσέ, το Τσιραγάν και το Μπεϊλερμπεγί και στο στενότερο σημείο τα κάστρα της Ρούμελης και της Ανατολής. Αφού πλησιάσουμε την δεύτερη γέφυρα θα επιστρέψουμε πίσω στο λιμάνι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

     

Σημειώσεις ταξιδιού

  • Το πρόγραμμα ενδέχεται να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή του.
  • Εάν ο καιρός δεν επιτρέπει την εκδρομή στα Πριγκιποννήσια, πραγματοποιείται οδική εκδρομή κατά μήκος του Βόσπορου
  • Διαβατήριο ή ταυτότητα ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ. 6.
  • Στο ξενοδοχείο DIVAN ISTANBUL όλα τα δωμάτια θα είναι σε superior τύπο. Σε περίπτωση αιτήματος για δωμάτια με θέα Βόσπορο θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση και στα δυο ξενοδοχεια
  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη.
  • Η συμμετοχή σε οργανωμένο ταξίδι προϋποθέτει την προσεκτική μελέτη του προγράμματος και σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής και της ακυρωτικής πολιτικής, σύμφωνα με το Π. Δ. 7/2018.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 14 Οκτωβρίου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Κωνσταντινούπολη

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Λεπτομέρειες Πτήσεων

Διαδρομή

Πτήση

Αναχώρηση

Άφιξη

Αναχώρηση 25 Οκτωβρίου · Aegean

25/10 Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

A3 990

08:10

09:45

28/10 Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

A3 995

20:55

22:25

Αναχώρηση 14 Νοεμβρίου

Οι πτήσεις θα ανακοινωθούν με το ενημερωτικό.

Αναχώρηση 3 Δεκεμβρίου · Aegean

03/12 Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

A3 900

08:00

10:35

06/12 Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

A3 995

22:00

22:30

Αναχώρηση 10 Δεκεμβρίου · Aegean

10/12 Αθήνα – Κωνσταντινούπολη

A3 990

08:00

10:35

13/12 Κωνσταντινούπολη – Αθήνα

A3 995

22:00

22:30

Οι ώρες είναι τοπικές. Οι τελικές πτήσεις επιβεβαιώνονται με το ενημερωτικό σας.

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Τιμές ανά άτομο (με πτήσεις και φόρους)

Αναχώρηση

Διάρκεια

Δίκλινο

Επιβ. Μονόκλινο

25 Οκτωβρίου 20264 ημέρες815€+120€
14 Νοεμβρίου 20264 ημέρες795€+90€
3 Δεκεμβρίου 20264 ημέρες795€+90€
10 Δεκεμβρίου 20264 ημέρες795€+90€

Οι τιμές είναι ανά άτομο σε δίκλινο, με πτήσεις, φόρους αεροδρομίων και επίναυλους.

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με απευθείας πτήσεις της AEGEAN Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων
  • Κόστος αποσκευής 23 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο
  • Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια
  • Στο πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο THE DIVAN TAKSIM 5* Deluxe (Σε δωμάτια superior).
  • Στο κεντρικό Hotel RAYELIN TAKSIM 4* stars superior (https://taksim.rayelinhotels.com/en)
  • Μπουφέ Πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές με ελληνόφωνο ξεναγό σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της εκδρομής στα Πριγκιποννήσια
  • Κόστος εισιτηρίου για το πλοιάριο της κρουαζιέρας στον Βόσπορο
  • Δωρεαν χρήση χαμάμ, σάουνα, πισινα & fitness center του ξενοδοχείου DIVANI ISTANBUL 5*
  • Δωρεαν χρήση χαμάμ, σάουνα, πισινα & fitness center του ξενοδοχείου Rayelin Taksim 4* stars superior
  • Δωρεαν παροχή Wi-fi σε όλα τα προαναφερόμενα ξενοδοχεία
  • Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης & Ταξιδιωτική Ασφάλιση για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Είσοδοι στους επισκεπτόμενους χώρους (όπου απαιτείται)
  • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Χειμώνας
Πριν τα Χριστούγεννα
28η Οκτωβρίου 2026
Φθινόπωρο 2026

Τοποθεσία εκδρομής

Πότε αναχωρεί αυτή η εκδρομή;

Οι αναχωρήσεις είναι: 25 Οκτωβρίου 2026, 14 Νοεμβρίου 2026, 3 Δεκεμβρίου 2026, 10 Δεκεμβρίου 2026. Η τιμή κάθε αναχώρησης φαίνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε ημερομηνία στη φόρμα κράτησης.

Από πού είναι η αναχώρηση;

Η αναχώρηση είναι από την Αθήνα με Aegean, Turkish.

Τι περιλαμβάνει η τιμή;

Τα βασικά που περιλαμβάνονται είναι:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με απευθείας πτήσεις της AEGEAN Airlines
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων
  • Κόστος αποσκευής 23 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλών ανά άτομο
  • Διαμονή (3 διανυκτερεύσεις) στα επιλεγμένα μας ξενοδοχεία ή παρόμοια

Ο πλήρης κατάλογος με το τι περιλαμβάνεται και τι όχι βρίσκεται στην ενότητα «Περιλαμβάνεται / Δεν περιλαμβάνεται» της σελίδας.

Γιατί η τιμή αλλάζει ανάλογα με την ημερομηνία;

Κάθε αναχώρηση έχει τη δική της τιμή (διάρκεια, ξενοδοχείο, εποχή). Η τιμή «από» που βλέπετε αντιστοιχεί στην οικονομικότερη επιλογή σε δίκλινο, με τους φόρους μέσα. Στον πίνακα «Τιμές & Ξενοδοχεία» θα βρείτε όλες τις επιλογές ξενοδοχείων ανά αναχώρηση.

Μπορώ να αλλάξω ημερομηνίες ή να ακυρώσω;

Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις ακολουθούν τους όρους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που έχουν κρατηθεί για εσάς, όπου το κόστος εξαρτάται από το πόσο κοντά στην αναχώρηση βρισκόμαστε και από τους κανόνες του κάθε ναύλου. Ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και θα αναζητήσουμε τη λιγότερο επιβαρυντική λύση. Σε κάθε κράτηση ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής (Π.Δ. 7/2018).

Περιλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια;

Περιλαμβάνεται ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια ατυχήματος/ασθένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ρωτήστε μας για τις αναλυτικές καλύψεις.

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε μας ή περάστε να μας δείτε. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.

Τελική τιμή ανά άτομο 795,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos