Τελική τιμή ανά άτομο 1.215,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Ντουμπάι & Άμπου Ντάμπι – Σαφάρι στην έρημο

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

6 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Ένα Ντουμπάι 6ήμερο με διαμονή σε ξενοδοχείο 5* και τρεις μεγάλες εμπειρίες μέσα στην τιμή.

Το σαφάρι στην έρημο με τζιπ 4×4 είναι το αποκορύφωμα: dune bashing στους αμμόλοφους, ηλιοβασίλεμα και βεδουίνικο δείπνο. Ακολουθεί η βραδινή κρουαζιέρα με παραδοσιακό πλοίο στον κόλπο, με τους ουρανοξύστες φωτισμένους.

Στο Άμπου Ντάμπι μπαίνουμε μέσα στο Τζαμί του Σεΐχη Ζάγιεντ — 82 τρούλοι από λευκό μάρμαρο και το μεγαλύτερο χειροποίητο χαλί του κόσμου. Και στο ίδιο το Ντουμπάι, το Μπουρτζ Χαλίφα, οι παραδοσιακές αγορές χρυσού και μπαχαρικών και το παλιό Μπαστακίγια.

Τι θα ζήσετε

  • Σαφάρι στην έρημο με τζιπ 4×4 και βεδουίνικο δείπνο.
  • Τζαμί Σεΐχη Ζάγιεντ: με είσοδο, στο Άμπου Ντάμπι.
  • Βραδινή κρουαζιέρα στον κόλπο του Ντουμπάι.
  • Παραδοσιακές αγορές: χρυσός, μπαχαρικά και η παλιά πόλη.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 24 Οκτωβρίου, 22 Δεκεμβρίου, 24 Δεκεμβρίου, 29 Δεκεμβρίου, 2 Ιανουαρίου

  1. 1η ημέραΑθήνα – Σάρζα / Ντουμπάι

    Συγκέντρωση το βράδι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και απευθείας πτήση για τη Σάρζα, μόλις 30λεπτά από το Ντουμπάι! Άφιξη τα ξημερώματα της 2ης μέρας και οδική μεταφορά στο μαγευτικό Ντουμπάι.

  2. 2η ημέραΝτουμπάι (Σαφάρι στην Έρημο με JEEP 4X4, βόλτα με καμήλες, καραβάνι στην έρημο, βεδουίνικο πάρτυ, σκι με σανίδα)

    Με την άφιξη θα πάρουμε ΔΩΡΟ το πρωινό μας στο ξενοδοχείο και αμέσως μετά θα παραλάβουμε τα δωμάτια μας για να ξεκουραστούμε.

    Νωρίς το μεσημέρι θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια στην έρημο με Jeep 4Χ4. Μετά από παιχνίδια με τα Jeep 4Χ4 στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία βεδουίνοι, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το δείπνο απόψε θα είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της ερήμου. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

  3. 3η ημέραΝτουμπάι (ξενάγηση – παραδοσιακή αγορά Μπαστάκια – παζάρια χρυσού και μπαχαρικών – Palm island – Dubai Marina & Mall – Burj Khalifa – Aquarium)

    Μετά το πρωινό ξεκινάμε όλη τη μέρα για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάι. Έχουμε ετοιμάσει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα ξενάγησης στο Ντουμπάι για εσάς που τα περιλαμβάνει όλα. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό) που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, 225 χρόνων, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία (Bastakiya). Μοναδικά Σούκ, Παζάρια με χίλιάδες χρώματα, αρώματα.

    Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο Burj Al Arab.

    Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων.

    Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάι.

    Όμως έφτασε η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάι και περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa. Θα επισκεφτούμε το ψηλότερο κτίριο το κόσμου με ύψος 828 μέτρα και θα μάθουμε την ιστορία και τα στάδια κατασκευής του. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124-125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. (Η είσοδος περιλαμβάνεται). Αμέσως μετά ακολουθεί η επίσκεψη στο Dubai Aquarium, το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.

  4. 4η ημέραΝτουμπάι ( Άμπου Ντάμπι με ΕΙΣΟΔΟ στο μουσείο του Λούβρου)

    Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Αμπού Ντάμπι. Μετά από περίπου 2 ώρες και 190 χιλιόμετρα, θα φτάσουμε στον Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμιράτο από τα 7 που αποτελούν τη χώρα. Θα κινηθούμε στο δρόμο του Σεΐχη Ζάϊεντ και στην διαδρομή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στα δεξιά μας την περιοχή Dubai Marina, την πιο καινούρια περιοχή στο Ντουμπάι με τους περισσότερους ουρανοξύστες και την περιοχή Jebel Ali που αποτελεί την βιομηχανική και κατασκευαστική ζώνη του Ντουμπάι. Εκεί βρίσκονται, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα τεχνητό λιμάνι στο κόσμο, το λιμάνι Jebel Ali, το τεχνητό νησί του φοίνικα Jebel Ali και το καινούριο αεροδρόμιο (υπό κατασκευή) που θα είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο. Μικρή στάση στη μέση της διαδρομής.

    Φτάνοντας στο Άμπου Ντάμπι θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε στο μεγαλοπρεπές τζαμί του Σεΐχη Ζάϊεντ που είναι φτιαγμένο όλο από μάρμαρο και χρυσό, ενώ μέσα θα δούμε και το μεγαλύτερο μονοκόμματο χειροποίητο χαλί στον κόσμο. Από εκεί θα περάσουμε από την περιοχή με τα 17 παλάτια των γιων του Σεΐχη Ζάϊεντ για να καταλήξουμε εξωτερικά στο παλάτι του Σεΐχη Χαλίφα, τωρινού κυβερνήτη του Άμπου Ντάμπι αλλά και προέδρου της χώρας. Περνώντας από το μεγαλοπρεπές ξενοδοχείο 6 αστέρων Emirates Palace που είναι κτισμένο με χρυσό, μάρμαρο, γρανίτη και αλάβαστρο σε όλους του τους χώρους (πηγαίνουμε για καφέ κατόπιν διαθεσιμότητας) καταλήγουμε στο εντυπωσιακό μουσείο του Λούβρου, με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ! Μέσα στο μουσείο θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε το εκπληκτικό από αρχιτεκτονικής άποψης μουσείο και τα δεκάδες εκθέματα διαφόρων πολιτισμών που εκτίθενται μέσα σε αυτό. Επιστροφή στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.

  5. 5η ημέραΝτουμπάι– βραδινή κρουαζιέρα με πλοίο

    Μέρα στη διάθεση σας στη παγκόσμια μητρόπολη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Με τη βοήθεια της συνοδού/ξεναγού μας μπορείτε να χαζέψετε στα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα του Ντουμπάι και να κινηθείτε ανάμεσα στους μεγαλοπρεπείς ουρανοξύστες αξιοθαύμαστης αρχιτεκτονικής. Όλα στον υπερθετικό βαθμό. Το Ντουμπάι κάνει τα πάντα με ακραίο τρόπο, ξεχωρίζοντας για τον μοντέρνο σχεδιασμό του σε μια ιστορικά συντηρητική χώρα. Οι πανύψηλοι ουρανοξύστες, τα νησιά που τα σκιάζουν οι φοίνικες και οι παραλίες με τη χρυσαφένια άμμο σε συνδυασμό με την πολύβουη νυχτερινή ζωή, τα πολυτελή καταστήματα και το εστιατόρια παγκοσμίου κλάσης κάνουν αυτήν την πόλη άξια θαυμασμού και εξερεύνησης.

    Το βράδυ θα απολαύσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας μια δίωρη κρουαζιέρα στο Dubai Creek, μέσα σε παραδοσιακό σκάφος με πλούσιο μπουφέ φαγητό. Εκεί θα απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι που είναι λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και Διανυκτέρευση.

  6. 6η ημέραΝτουμπάι / Σάρζα – Αθήνα

    Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία βόλτα στο μαγευτικό Ντουμπάι. Το μεσημέρι αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Σάρζα και την επιστροφή μας στην Αθήνα. Το ταξίδι στο Ντουμπάι έφτασε στο τέλος του και εμείς επιστρέφουμε χαρούμενοι με τις καλύτερες αναμνήσεις από το υπέροχο ταξίδι μας.

    Έτοιμοι να κλείσετε;

    Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

    Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 15 Αυγούστου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Ντουμπάι

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Τιμές Εκδρομής

Αναχώρηση

Διάρκεια

Διαμονή

Δίκλινο

Μονόκλινο

24 Οκτωβρίου

6 ημέρες

5* Elite Byblos Al Barsha

1.215€

+320€

22 Δεκεμβρίου

6 ημέρες

5* Elite Byblos Al Barsha

1.365€

+300€

24 Δεκεμβρίου

6 ημέρες

5* Elite Byblos Al Barsha

1.415€

+340€

29 Δεκεμβρίου

6 ημέρες

5* Elite Byblos Al Barsha

1.665€

+570€

2 Ιανουαρίου

6 ημέρες

5* Elite Byblos Al Barsha

1.435€

+370€

  • Απευθείας πτήσεις για Σάρζα με Air Arabia, μόλις 30λεπτά από το Ντουμπάι!
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* Elite Byblos ή 4* Novotel Al Barsha με πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Εκδρομές, μεταφορές, ελληνόφωνες ξεναγήσεις όπως περιγράφονται
  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • Ολοήμερη ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπάι με επίσκεψη στο Dubai Mall & Dubai Marina & βόλτα με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek, την Abra
  • Επίσκεψη με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ στο Dubai Aquarium & Underwater Zoo
  • Επίσκεψη με ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟ στον 124ο όροφο του Burj Khalifa
  • Δίωρη βραδινή κρουαζιέρα με δείπνο στο Dubai Creek
  • Σαφάρι 4Χ4 με JEEP & ΔΕΙΠΝΟ barbeque και χορό της κοιλιάς
  • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με ΕΙΣΟΔΟ στο μουσείο του Λούβρου
  • Επίσκεψη στις πιο παραδοσιακές αγορές, παζάρια χρυσού & μπαχαρικών, περιοχή Bastakyia,
  • Φιλοδωρήματα
  • Έμπειρο ελληνόφωνο τοπικό συνοδό/ ξεναγό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων
  • Δημοτικά τέλη ξενοδοχείων πληρωτέα απευθείας στα ξενοδοχεία (4-5€ ανά δωμάτιο ανά βραδιά)
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

Χειμώνας
Θεοφάνεια 2027
Πρωτοχρονιά
Χριστούγεννα
28η Οκτωβρίου 2026
Φθινόπωρο 2026

Τοποθεσία εκδρομής

Πότε αναχωρεί;

24 Οκτωβρίου 2026, έξι ημέρες.

Τι κοστίζει τελικά;

695 € σε δίκλινο, συν 520 € φόροι και είσοδοι. Μονόκλινο +320 €.

Σε τι ξενοδοχείο μένουμε;

Στο Elite Byblos Al Barsha 5*, σε κεντρικό σημείο του Ντουμπάι.

Περιλαμβάνεται η είσοδος στο Τζαμί;

Ναι — η είσοδος στο Τζαμί Σεΐχη Ζάγιεντ του Άμπου Ντάμπι περιλαμβάνεται.

Πώς είναι το σαφάρι;

Με τζιπ 4×4 στους αμμόλοφους, με στάση για ηλιοβασίλεμα και βεδουίνικο δείπνο σε στρατόπεδο της ερήμου.

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε στο 27420-20555 ή περάστε να μας δείτε στο Κιάτο.

Τελική τιμή ανά άτομο 1.215,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos