Τελική τιμή ανά άτομο 5.580,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Βόρειο Περού – Τσατσαπόγιας, Κουέλαπ & Σιπάν

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

14 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Ένα Βόρειο Περού 14ήμερο — το Περού χωρίς το Μάτσου Πίτσου και χωρίς τα πλήθη. Εδώ βρίσκονται πολιτισμοί χιλιάδες χρόνια αρχαιότεροι από τους Ίνκας.

Στην Τσατσαπόγιας στέκει το Κουέλαπ, μια οχυρωμένη πόλη στα 3.000 μέτρα με τείχη 19 μέτρων — χτισμένη 900 χρόνια πριν το Μάτσου Πίτσου, από τους «Πολεμιστές των Νεφών».

Στο Τσικλάγιο βρέθηκε ο Άρχοντας του Σιπάν, ο πλουσιότερος ασύλητος τάφος της Αμερικής — «η Τουταγχαμών της Νότιας Αμερικής». Και στο Τρουχίγιο, η Τσαν Τσαν, η μεγαλύτερη πήλινη πόλη του κόσμου.

Τι θα ζήσετε

  • Κουέλαπ: η οχυρωμένη πόλη των Πολεμιστών των Νεφών.
  • Άρχοντας του Σιπάν: ο πλουσιότερος ασύλητος τάφος της Αμερικής.
  • Τσαν Τσαν: η μεγαλύτερη πήλινη πόλη του πλανήτη, μνημείο UNESCO.
  • Ταραπότο: η πύλη προς τον περουβιανό Αμαζόνιο.

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 11 Νοεμβρίου

  1. 1η ημέραΑθήνα – Λίμα

    Πτήση για την Λίμα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chávez και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή Miraflores, δείπνο και διανυκτέρευση.

  2. 2η ημέραΛίμα – Τρουχίγιο (Ξενάγηση πόλης, αρχαιολογικό μουσείο του εθνικού πανεπιστημίου Τρουχίγιο)

    Νωρίς το πρωί, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση προς το Τρουχίγιο, την «πύλη» προς τους αρχαίους πολιτισμούς του βόρειου Περού. Άφιξη και ξενάγηση στο κέντρο της πόλης για μια πρώτη εξερεύνηση! Θα περιηγηθούμε στους κεντρικούς δρόμους με τα αποικιακά αρχοντικά, τα περίτεχνα μπαλκόνια και τις ιστορικές μπαρόκ εκκλησίες. Συνεχίζουμε με την ξενάγηση μας στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Πανεπιστημίου της πόλης, (Archeological museum of the Universidad National de Trujillo), όπου τα υπέροχα εκθέματα των πολιτισμών Moche και Chimú θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο και θα μας μυήσουν στην κουλτούρα της προ – Κολομβιανής περιόδου…μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  3. 3η ημέραΤρουχίγιο (Ολοήμερη ξενάγηση, Πολιτισμός Moche: Πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης, πολιτισμός Chimu: αρχαία πρωτεύουσα Chan – Chan)

    Ξεκινάμε τη μέρα μας με μια επίσκεψη στις επιβλητικές πυραμίδες του Ήλιου και της Σελήνης. Ανάκτορα, τάφοι και ναοί κατασκευασμένοι με τη μορφή πολυεδρικών πυραμιδικών κτισμάτων, μια πρωτότυπη αρχιτεκτονική, πραγματική αποκάλυψη! Τοιχογραφίες και αρχαία ανάγλυφα που απεικονίζουν θεότητες και ιεροτελεστίες, φιγούρες και μοτίβα υψηλής αισθητικής αντιπροσωπευτικά του μεγάλου πολιτισμού των Moche! Η εμπειρία μας συνεχίζεται με την επίσκεψη μας σε μια παραδοσιακή κατοικία στην τοπική κοινότητα. Οι απόγονοι των Μότσε διατηρούν αναλλοίωτη την κουλτούρα τους και μας προσφέρουν μια αληθινή εμπειρία πολιτιστικής επαφής!. Ακολουθεί εξερεύνηση της μυστηριώδους πόλης Τσαν Τσαν, πρωτεύουσα του πολιτισμού των Chimú. Πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο πολιτισμό στο Περού μετά τους Ίνκας, του οποίου η ακμή έφτασε στο απόγειο της στα μέσα του 14ου αι. Την περίοδο εκείνη, η αρχαία μητρόπολη υπολογίζεται ότι είχε 100.000 κατοίκους, που αποτελούσαν μόνο την μεσαία και την αριστοκρατική τάξη! Κατασκευασμένη από πηλό αλλά με έναν περίτεχνα αμυντικό σχεδιασμό κατάφερε να αντέξει στην επέλαση των Ίνκας και έχει πολλά μυστικά και υπέροχες εικόνες να μας αποκαλύψει! Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε τον «Ναό του Ουράνιου Τόξου», ένα από τα σημαντικότερα τελετουργικά κέντρα των Τσιμού και συγχρόνως εντυπωσιακό αμυντικό έργο. Στα μέσα της δεκαετίας του 1960 η αρχαιολογική σκαπάνη ανέσυρε περισσότερα από δέκα ταφικά μνημεία εντός της περίτεχνης αυτής κατασκευής, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες για αυτόν τον τόσο αγαπημένο πολιτισμό!

    Συνεχίζουμε για το παραθαλάσσιο Χουαντσάκο, όπου θα κλείσουμε τη μέρα μας δίπλα στον Ειρηνικό ωκεανό. Χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην ακτογραμμή, όπου το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι παραδοσιακές βάρκες από καλάμια. totoras. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  4. 4η ημέραΤρουχίγιο – αρχαιολογικός χώρος και μουσείο Seniora de Cao – Τσικλάγιο. Οδική διαδρομή 211 χλμ.

    Η σημερινή μας διαδρομή έχει βόρεια κατεύθυνση και η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι μια αξέχαστη στάση στον αρχαιολογικό χώρο El Brujo ή Seniora de Cao. Εκεί, μέσα στην έρημο, στέκει αγέρωχη η πυραμίδα ύψους 30μ., στο εσωτερικό της οποίας βρέθηκε η ταριχευμένη "Κυρία του Καο", μια νεαρή γυναίκα γεμάτη τατουάζ σε όλο της το σώμα, δείγμα αριστοκρατικής καταγωγής του πολιτισμού των Μότσε! Ο τάφος πλαισιώνεται με τοιχογραφίες εξαιρετικής ομορφιάς που αναπαριστούν σκηνές μυθικών μαχών που συμμετέχουν υπερφυσικές θεότητες και έξω κοσμικά πλάσματα. Ένα από τα διάσημα και πολυσυζητημένα ευρήματα των τελευταίων ετών, που έχει καταφέρει να προσεγγίσει επισκέπτες και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο! Η εμπειρία μοναδική. Η διαδρομή μας συνεχίζεται ως το Τσικλάγιο, μια σύγχρονη παράκτια πόλη στον Ειρηνικό ωκεανό, με πλούσια ιστορία και αρχιτεκτονική, ορμητήριο για τους μοναδικούς πολιτισμούς της προ κολομβιανής περιόδου. Άφιξη και γνωριμία με το ιστορικό κέντρο και την Κεντρική Πλατεία. Το κτήριο του δημαρχείου του 19ου άι., ο καθεδρικός ναός και η οδός των Μουσών, εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική μυθολογία εντυπωσιάζουν! Τέλος, η επίσκεψη μας στη μοναδική αγορά των μαγισσών Mercado Modelo αποτελεί μια σπάνια εμπειρία που θα μας μυήσει στην κουλτούρα και τις τελετουργίες των σαμάνων της περιοχής. Οστά φάλαινας, δέρμα φιδιών, σπάνια βότανα και χυμοί κάκτων με παραισθησιογόνες ιδιότητες βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια των καταστημάτων!

    Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

  5. 5η ημέραΤσικλάγιο (Ολοήμερη ξενάγηση Ταξίδι στα βάθη του πολιτισμού Λαμπαγιέκ: Πυραμίδες Τούκουμε, Πολιτισμός Μότσε: Βασιλικοι Τάφοι και μουσείο Σιπάν)

    Το πρωί, θα κατευθυνθούμε στη Huaca Rajada – κλασική περίοδος του πολιτισμού Moche -εκεί που ανακαλύφθηκε ο Άρχοντας του Σιπάν, ο "Τουταγχαμών της Αμερικής". Τα εκθέματα θα μας αφήσουν άφωνους: χρυσός, πολύτιμοι λίθοι, και η λάμψη ενός μυστηριώδους πολιτισμού που τώρα αρχίζει να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό.

    Ακολουθεί επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Tucume, αρχαία πρωτεύουσα του πολιτισμού Lambayeque, ένα ακόμα μεγαλειώδες Βασίλειο που χάθηκε στο πέρασμα του χρόνου. Φτάνοντας, συναντάμε ένα μαγευτικό σύμπλεγμα με 26 πυραμίδες ευφάνταστα κατασκευασμένες που αποδεικνύουν ότι οι θησαυροί του Περού δεν περιορίζονται μόνο στην αυτοκρατορία των Ίνκας!. Η μέρα μας κορυφώνεται με το Μουσείο Βασιλικών Τάφων, από τα πιο σύγχρονα και επιβλητικά μουσεία ολόκληρης της Νότιας Αμερικής. Σπάνια αντικείμενα υψηλής αισθητικής, Βασιλικά κοσμήματα, κτερίσματα, ειδώλια και νεκρικές μάσκες είναι λίγα μόνο από τα highlight του μουσείου που θα μας μείνουν αξέχαστα! Επιστροφή στο Τσικλάγιο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  6. 6η ημέραΤσικλάγιο – Πολιτισμός Σικαν: Δάσος Pomac – Χαέν ( Υψ.729 μ). Οδική διαδρομή 299 χλμ.

    Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το Τσικλάγιο. Και πρώτος σταθμός μας το Μουσείο Brunning, όπου ξεδιπλώνονται 5000 χρόνια τέχνης και τεχνολογίας των περουβιανών πολιτισμών της προ Κολομβιανής περιόδου. Συνεχίζουμε για το δάσος Pomac, έναν μαγευτικό δρυμό γεμάτο χαρουπιές στην περιοχή Batán Grande, που κρύβει δεκάδες αρχαίες πυραμίδες. Εκεί θα ανακαλύψουμε την αρχαία πρωτεύουσα του πολιτισμού Σικάν που άκμασε από το 800μχ ως το 1.300 μχ. Απόγονοι των Μότσε, δημιούργησαν ένα βασίλειο με αυστηρή στρατιωτική ιεραρχία και ξεκάθαρες κοινωνικές δομές. Η αρχιτεκτονική και οι μηχανισμοί κατασκευής των αρδευτικών δικτύων εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη ως και σήμερα. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας ως το Χαέν, ή Jaén de Bracamoros, που βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες των Άνδεων. Η πλούσια υποτροπική βλάστηση και οι σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι στη γύρω περιοχή καθιστούν το Χαέν ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση του πολιτισμού των Τσατσαπόγιας. Άφιξη στη πόλη και γνωριμία με το ιστορικό κέντρο. Χρόνος για βόλτα στην Κεντρική Πλατεία, όπου ο καθεδρικός ναός – σύμβολο της πόλης και το δημαρχείο κλέβουν τις εντυπώσεις. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  7. 7η ημέραΧαέν – Τσατσαπόγιας (Μυστηριώδεις Σαρκοφάγοι, σπήλαια Quiocta). Οδική διαδρομή 186 χλμ. Υψ 2482 μ.

    Πρωινή αναχώρηση για την Cruzpata που βρίσκεται στην καρδιά του χαμένου πολιτισμού των Τσατσαπογιας. Χρόνος για βόλτα και φωτογραφίες στα γραφικά δρομάκια, και από εκεί, συνεχίζουμε πεζοί προς τις εκπληκτικές σαρκοφάγους Karajia, σμιλεμένες κάθετα στα απόκρημνα βράχια, βρίσκονται εκεί για περισσότερα από 600 χρόνια! Κατασκευασμένες από πέτρα, ξύλο και πηλό, οι ανθρωπόμορφοι ανάγλυφοι σχηματισμοί, ζωγραφισμένοι σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις μαγνητίζουν τον επισκέπτη. Ταφικοί θάλαμοι στο εσωτερικό των βράχων με εξαιρετική διακόσμηση, φιλοξενούσαν ταριχευμένους αριστοκράτες των Τσατσαπογιας, για αιώνες, μέχρι την άφιξη των Ισπανών…

    Η μέρα μας συνεχίζεται με την εξερεύνηση των διάσημων σπηλαίων Quiocta, με σταλαγμίτες και σταλακτίτες σε πανέμορφους σχηματισμούς που εξάπτουν την φαντασία!. Μεταφορά στην πόλη Τσατσαπόγιας, άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  8. 8η ημέραΤσατσαπόγιας Ολοήμερη ξενάγηση (Η χαμένη πόλη του Kuelap Υψ.3000 μ.)

    Η σημερινή μέρα θα μας μεταφέρει στην τελευταία πρωτεύουσα του πολιτισμού των Τσατσαπογιας, την μυθική οχυρωμένη πόλη Kuelap. Χτισμένη στα 3.000 μέτρα, στην καρδιά της υποτροπικης περουβιανής Αμαζονίας, χαρακτηρίστηκε από το National Geographic ως το «Μάτσου Πίτσου του Βορρά»! Οι εικόνες ανεπανάληπτες, καθώς τα υπέροχα αρχιτεκτονικά δημιουργήματα διαδέχονται το ένα το άλλο: Τελετουργικά κέντρα, ναοί και επιβλητικά ανάκτορα. Επιστροφή στην πόλη Τσατσαπογιας, δείπνο και διανυκτέρευση.

  9. 9η ημέραΤσατσαπόγιας Εθνικό πάρκο Alto Mayo– Ταραπότο 356 μ. Από τα βουνά στο τροπικό δάσος – 365 χλμ.

    Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας με τελικό προορισμό το Ταραπότο που βρίσκεται στην άγνωστη πλευρά της ζούγκλας των υψιπέδων του Περού (!Selva Alta). Μοναδική πυκνή βλάστηση και τοπία ξεχωριστής ομορφιάς θα μας προσφέρει η σημερινή μέρα. Πρώτη μας επίσκεψη στο εθνικό πάρκο Alto Mayo, έναν θησαυρό βιοποικιλότητας στην καρδιά της άγνωστης Αμαζονίας. θα απολαύσουμε το τοπίο στις πηγές του ποταμού Tioyacu και αμέσως μετά συνεχίζουμε για τον κήπο με τις ενδημικές ορχιδέες στην Μογιαμπάμπα. Άφιξη στο Ταραπότο, πόλη γνωστή ως κέντρο των αυτοχθόνων Lamas, που στην γλώσσα τους η ονομασία σημαίνει "μεταφορά των αγαθών '. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  10. 10η ημέραΤαραπότο ολοήμερη ξενάγηση (Κοινότητα Λάμας, Η μπλε λίμνη των ονείρων)

    Πρωινή γνωριμία με τους αυτόχθονες Λάμας, όπου θα έρθουμε σε επαφή με τον παραδοσιακό αλλά τον σύγχρονο τρόπο ζωής τους. Το εντυπωσιακό κάστρο στην κορυφή του χωριού έργο των Ισπανών, προσφέρει υπέροχη θέα προς τις πανύψηλες παλμύρες και την ατέλειωτη οργιώδη βλάστηση. Το απόγευμα είναι αφιερωμένο στην Laguna Azul, τη "Γαλάζια Λίμνη", έναν παραμυθένιο υδάτινο προορισμό κοντά στο Ταραπότο, εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη! Επιστροφή στο Ταραπότο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  11. 11η ημέραΤαραπότο – Λίμα

    Πτήση για Λίμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, περιπατητική μας ξενάγηση στη Miraflores θα γνωρίσουμε το πάρκο Κέννεντυ, την Κεντρική Πλατεία με το δημαρχείο και τον καθεδρικό και θα απολαύσουμε τον πεζόδρομο Larcomar με θέα τον Ειρηνικό ωκεανό και το πάρκο της Αγάπης με το διάσημο γλυπτό "Το Φιλί"! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  12. 12η ημέραΛίμα (ολοήμερη ξενάγηση, μουσείο Λάρκο Ερέρα)

    Πρωινή ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας Λίμα και η γνωριμία μας αρχίζει με την πλατεία του ήρωα της επανάστασης, Χοσέ ντε Σαν Μαρτίν.. «Ιιχνηλατούμε» τον πεζόδρομο με τα ιστορικά κτίρια, ο οποίος μας οδηγεί στην Πλατεία των Όπλων. Το Προεδρικό Μέγαρο, το Αποικιακό Δημαρχείο, αλλά και ο Καθεδρικός Ναός με το γνωστό άγαλμα της Λευκής Παναγίας και τον τάφο του Francisco Pizarro, αποτελούν μερικούς από τους σταθμούς της αστικής μας περιπλάνησης, Συνεχίζουμε με το Μοναστήρι του Αγίου Φραγκίσκου, αρκετά κοντά στην Πλατεία των Όπλων, γνωστό για τη διάσημη βιβλιοθήκη του, όσο και για το νεκροταφείο-κατακόμβη. Επόμενος σταθμός το εκπληκτικό Μουσείο Λάρκο Ερέρα – που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα καλύτερα μουσεία της Νότιας Αμερικής – με την τεράστια συλλογή (περίπου 45.000 κεραμικά αντικείμενα προϊνκαϊκών πολιτισμών) και την ξακουστή αίθουσα ερωτικών ειδώλων των Μότσε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

  13. 13η ημέραΛίμα – πτήση επιστροφής

    Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

  14. 14η ημέραΑθήνα

    Άφιξη στην Αθήνα.

Σημειώσεις ταξιδιού

  • Η σειρά εκτέλεσης του προγράμματος, ακόμη και ο αριθμός των διανυκτερεύσεων ενδέχεται να αλλάξει προκειμένου το πρόγραμμα να συμπέσει με τα τοπικά και διεθνή αεροπορικά δρομολόγια.
  • Επειδή υπάρχουν διαδρομές σε δύσβατους δρόμους μπορείτε να ταξιδέψετε μόνο με μία (1) αποσκευή μέχρι 20 κιλά.
  • Δεν επιτρέπονται βαλιτσάκια με ρόδες ή μεγάλοι σάκοι που πιάνουν χώρο στα αυτοκίνητα και δυσκολεύουν τις μετακινήσεις όλων.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 16 Αυγούστου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Περού

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Τιμές Εκδρομής

Αναχώρηση

Διάρκεια

Διαμονή

Δίκλινο

Μονόκλινο

11 Νοεμβρίου

14 ημέρες

3*, 4* & 5*, ημιδιατροφή

5.580€

+980€

  • Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) με την AIR FRANCE & KLM
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*, 4* Και 3* στη Τσατσαπόγιας
  • Ημιδιατροφή καθημερινά εκτός εκείνων των περιπτώσεων που υπάρχουν πολύ πρωινές αναχωρήσεις ή πολύ νυχτερινές αφίξεις
  • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
  • Τέλη εισόδων (π.χ. Μουσεία)
  • Φιλοδωρήματα
  • Αχθοφορικά μιας αποσκευής κατ’ άτομο, όταν και όπου υπάρχουν αχθοφόροι
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης/Φ.Π.Α.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια με καλύψεις και για Covid-19
  • Αρχηγό/συνοδό σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων
  • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο

Φθινόπωρο 2026

Τοποθεσία εκδρομής

Πότε αναχωρεί;

11 Νοεμβρίου 2026, δεκατέσσερις ημέρες.

Τι κοστίζει τελικά;

4.590 € σε δίκλινο, συν 990 € φόροι αεροδρομίων. Μονόκλινο +980 €.

Πάμε στο Μάτσου Πίτσου;

Όχι — αυτό είναι το βόρειο Περού. Το Μάτσου Πίτσου βρίσκεται στον νότο και καλύπτεται από άλλα προγράμματά μας.

Τι είναι το Κουέλαπ;

Οχυρωμένη πόλη στα 3.000 μέτρα με τείχη έως 19 μέτρα, χτισμένη από τον πολιτισμό των Τσατσάπογιας — περίπου 900 χρόνια πριν από το Μάτσου Πίτσου.

Με τι πετάμε;

Με Air France, μέσω Παρισιού.

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε στο 27420-20555 ή περάστε να μας δείτε στο Κιάτο.

Τελική τιμή ανά άτομο 5.580,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos