Τελική τιμή ανά άτομο 860,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Πανόραμα Ελβετίας Πρωτοχρονιά στις Άλπεις

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

6 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Πανόραμα Ελβετίας – Πρωτοχρονιά στις Άλπεις

Πρωτοχρονιά '27 – 6 ημέρες από Θεσ/νίκη

Αλλάζουμε χρόνο στην καρδιά της Ευρώπης, ανάμεσα σε χιονισμένες Άλπεις, κρυστάλλινες λίμνες, παραμυθένιες πόλεις και μερικά από τα ομορφότερα χειμωνιάτικα τοπία της Ελβετίας.

Η Ελβετία τον χειμώνα είναι μία εμπειρία από μόνη της. Χιονισμένες βουνοκορφές, αλπικές λίμνες, μεσαιωνικά ιστορικά κέντρα, κοσμοπολίτικες λεωφόροι, παραδοσιακά χωριά και μερικές από τις εντυπωσιακότερες σιδηροδρομικές διαδρομές στον κόσμο δημιουργούν ένα ταξίδι γεμάτο συνεχείς εναλλαγές εικόνων. Την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, όμως, όλα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη. Οι πόλεις παραμένουν γιορτινά φωτισμένες, οι πλατείες γεμίζουν ζωή και η χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα των Άλπεων δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για να αποχαιρετήσουμε το 2026 και να υποδεχθούμε το νέο έτος με έναν πραγματικά ξεχωριστό τρόπο. Σε αυτό το ταξίδι δεν περιοριζόμαστε σε μία μόνο περιοχή. Έχουμε σχεδιάσει ένα πραγματικό Πανόραμα Ελβετίας, ώστε μέσα σε έξι ημέρες να γνωρίσουμε διαφορετικά πρόσωπα της χώρας, από τη γαλλόφωνη Ελβετία και τη λίμνη Λεμάν μέχρι τη μεσαιωνική καρδιά της χώρας, τη Ζυρίχη και τις χιονισμένες κορυφές του Engadin. Το ταξίδι μας ξεκινά από τη Βόρεια Ιταλία και μας οδηγεί στις Γαλλικές Άλπεις, στο παραμυθένιο Ανεσί, τη διάσημη «Βενετία των Άλπεων». Συνεχίζουμε στην κοσμοπολίτικη Γενεύη, στις όχθες της λίμνης Λεμάν, πριν γνωρίσουμε τη Λωζάνη, τους περίφημους αμπελώνες του Lavaux και το αριστοκρατικό Μοντρέ. Ακολουθούν δύο από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας: η μεσαιωνική Βέρνη και η μαγευτική Λουκέρνη, με την περίφημη Kapellbrücke και τη λίμνη των Τεσσάρων Καντονιών. Η Ζυρίχη γίνεται η βάση μας για τρεις συνεχόμενες διανυκτερεύσεις και εδώ μας περιμένει η κορυφαία βραδιά του ταξιδιού: η αλλαγή του χρόνου δίπλα στη λίμνη της Ζυρίχης, μέσα στη μεγάλη γιορτή της πόλης. Την τελευταία ημέρα του 2026 γνωρίζουμε ολοκληρωμένα τη Ζυρίχη και, για όσους επιθυμούν, περνάμε τα σύνορα για μία ξεχωριστή απογευματινή εκδρομή στο μικροσκοπικό Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν και το Βαντούζ. Και την πρώτη ημέρα του 2027 μάς περιμένει μία από τις κορυφαίες εμπειρίες ολόκληρου του προγράμματος: μία μοναδική διαδρομή με αλπικό τρένο των Ραιτικών Σιδηροδρόμων μέσα στις χιονισμένες Ελβετικές Άλπεις, με προορισμό το θρυλικό Σεντ Μόριτζ. Το Πανόραμά μας ολοκληρώνεται στη Βασιλεία, στις όχθες του Ρήνου, πριν από την πτήση της επιστροφής.6 ημέρες, 3 χώρες, δεκάδες διαφορετικές εικόνες και μία Πρωτοχρονιά που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας

  • Απευθείας πτήσεις με την Aegean airlines

  • Δώρο αποσκευή 23kg ανά άτομο

  • Άφιξη στο Μπέργκαμο και επιστροφή από Βασιλεία χωρίς καθόλου περιττά χιλιόμετρα

  • Διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία 4*

  • Επίσκεψη στο παραμυθένιο Ανεσί

  • Περιήγηση στη Γενεύη

  • Επίσκεψη στη Λωζάνη

  • Επίσκεψη στο αριστοκρατικό Μοντρέ

  • Περιήγηση στη μεσαιωνική Βέρνη

  • Επίσκεψη στην πανέμορφη Λουκέρνη

  • Πλήρη γνωριμία με την κοσμοπολίτικη Ζυρίχη

  • Προαιρετική εκδρομή στο Λιχτενστάιν – Βαντούζ

  • Μοναδική δυνατότητα εκδρομής με αλπικό τρένο στο Σεντ Μόριτζ την Πρωτοχρονιά

  • Επίσκεψη και περιήγηση στη Βασιλεία πριν από την πτήση επιστροφής

  • Πλούσιο πρόγραμμα με εξαιρετική γεωγραφική ροή

  • Έμπειρο συνοδό

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 28 Δεκεμβρίου 2026

  1. 1η ημέραΠτήση για Μπέργκαμο – Γαλλικές Άλπεις – Ανεσί – Γενεύη

    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί και πτήση για το Μπέργκαμο. Άφιξη στις 13:55, παραλαβή των αποσκευών και άμεση επιβίβαση στο λεωφορείο μας. Η περιπέτειά μας ξεκινά χωρίς καθυστέρηση. Αφήνουμε πίσω μας τη Λομβαρδία και κατευθυνόμαστε προς τα δυτικά, με προορισμό τις Γαλλικές Άλπεις. Καθώς η διαδρομή εξελίσσεται, το τοπίο αλλάζει σταδιακά. Οι πεδιάδες της βόρειας Ιταλίας δίνουν τη θέση τους στα βουνά και τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες των Άλπεων. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο πανέμορφο Ανεσί, μία από τις πιο ρομαντικές και φωτογενείς πόλεις των Γαλλικών Άλπεων. Χτισμένο στις όχθες της ομώνυμης λίμνης, το Ανεσί μοιάζει πραγματικά βγαλμένο από παραμύθι. Μικρά κανάλια διασχίζουν την παλιά πόλη, πολύχρωμα σπίτια καθρεφτίζονται στα νερά και πέτρινα γεφυράκια ενώνουν τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια. Θα πραγματοποιήσουμε μία όμορφη γνωριμία με τη Vieille Ville, την ιστορική παλιά πόλη. Θα δούμε το χαρακτηριστικό Palais de l’Île, χτισμένο πάνω σε μία μικρή νησίδα του ποταμού Thiou, θα περάσουμε από τη Rue Sainte-Claire με τις χαρακτηριστικές στοές και θα διασχίσουμε τα μικρά γεφυράκια που έχουν χαρίσει στο Ανεσί το προσωνύμιο «Βενετία των Άλπεων». Θα φτάσουμε μέχρι την παραλίμνια περιοχή και θα πάρουμε μία πρώτη γεύση από το μαγευτικό αλπικό τοπίο. Καθώς βρισκόμαστε ακόμη μέσα στην εορταστική περίοδο, η πόλη διατηρεί τον φωτισμό και τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρά της, κάνοντας την πρώτη μας στάση ακόμη πιο ξεχωριστή. Χρόνος για περίπατο και φωτογραφίες και στη συνέχεια αναχώρηση για τη γειτονική Γενεύη. Άφιξη το βράδυ, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια.

     

  2. 2η ημέραΓενεύη – Λωζάνη – Lavaux – Μοντρέ – Γενεύη

    Μετά το πρωινό ξεκινάμε την ολοκληρωμένη γνωριμία μας με τη Γενεύη, μία από τις πιο κοσμοπολίτικες και διεθνείς πόλεις της Ευρώπης. Χτισμένη στο σημείο όπου ο ποταμός Ροδανός συναντά τη λίμνη Λεμάν, η Γενεύη αποτελεί εδώ και δεκαετίες ένα από τα σημαντικότερα κέντρα διεθνούς διπλωματίας. Θα κατευθυνθούμε αρχικά στην περιοχή των Διεθνών Οργανισμών. Θα δούμε το επιβλητικό Palais des Nations, ευρωπαϊκή έδρα των Ηνωμένων Εθνών, την περιοχή του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και την Place des Nations, με το διάσημο γλυπτό Broken Chair – Σπασμένη Καρέκλα. Στη συνέχεια επιστρέφουμε προς το κέντρο και τις όχθες της λίμνης. Θα γνωρίσουμε το περίφημο Jet d’Eau, θα δούμε το Ρολόι των Λουλουδιών και θα περπατήσουμε στην ιστορική Vieille Ville. Στα πλακόστρωτα δρομάκια θα συναντήσουμε την Place du Bourg-de-Four και τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου. Αφήνουμε τη Γενεύη και ακολουθούμε τη βόρεια πλευρά της λίμνης Λεμάν. Άφιξη στη Λωζάνη, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τη λίμνη και με μοναδική θέα προς τις απέναντι Άλπεις. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και θα δούμε τον επιβλητικό γοτθικό Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο και την όμορφη Place de la Palud. Συνεχίζουμε μέσα από μία από τις πιο φωτογενείς περιοχές της χώρας. Οι περίφημοι αμπελώνες του Lavaux σχηματίζουν διαδοχικές αναβαθμίδες πάνω από τη λίμνη Λεμάν, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό με τη λίμνη από κάτω και τις Άλπεις απέναντι. Φτάνουμε στο αριστοκρατικό Μοντρέ, ένα από τα γνωστότερα θέρετρα της Ελβετικής Ριβιέρας. Θα περπατήσουμε στην πανέμορφη παραλίμνια promenade, ανάμεσα σε ιστορικά ξενοδοχεία Belle Époque και κομψά κτίρια, και θα δούμε το χαρακτηριστικό άγαλμα του Freddie Mercury. Χρόνος για καφέ, φαγητό και περίπατο δίπλα στη λίμνη. Το απόγευμα επιστροφή στη Γενεύη και δεύτερη διανυκτέρευση.

     

  3. 3η ημέραΖυρίχη – Βέρνη – Λουκέρνη – Ζυρίχη

    Μετά το πρωινό ξεκινάμε μία από τις πιο όμορφες και ολοκληρωμένες ημέρες του ταξιδιού μας. Σήμερα θα γνωρίσουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα της αυθεντικής Ελβετίας: τη μεσαιωνική Βέρνη και τη ρομαντική Λουκέρνη. Πρώτος μας προορισμός η Βέρνη, η ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της χώρας. Η πόλη είναι χτισμένη σε μία εντυπωσιακή καμπή του ποταμού Aare και το ιστορικό της κέντρο αποτελεί ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μεσαιωνικά σύνολα της Ευρώπης. Η Βέρνη δεν εντυπωσιάζει με ουρανοξύστες ή έντονη μεγαλούπολη. Η γοητεία της βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, στην αρχιτεκτονική και στην αίσθηση ότι το ιστορικό της κέντρο έχει διατηρήσει τον χαρακτήρα του μέσα στους αιώνες. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή των αρκούδων, που αποτελούν διαχρονικά το σύμβολο της πόλης, και θα απολαύσουμε την πανοραμική εικόνα της παλιάς πόλης πάνω από τον Aare. Περνώντας τη γέφυρα μπαίνουμε στην καρδιά της Βέρνης. Θα περπατήσουμε κάτω από τις χαρακτηριστικές σκεπαστές στοές, ανάμεσα σε ιστορικά κτίρια και περίτεχνα σιντριβάνια. Θα φτάσουμε στον περίφημο Zytglogge, τον μεσαιωνικό Πύργο του Ρολογιού, ένα από τα σημαντικότερα σύμβολα της πόλης. Θα δούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, το σπίτι όπου έζησε για ένα διάστημα ο Albert Einstein και φυσικά το Bundeshaus, το Ομοσπονδιακό Μέγαρο, έδρα της κυβέρνησης και του ελβετικού Κοινοβουλίου. Χρόνος για μία προσωπική βόλτα, καφέ και φωτογραφίες. Συνεχίζουμε προς τη μαγευτική Λουκέρνη. Και εδώ η εικόνα αλλάζει εντελώς. Μπροστά μας απλώνεται η λίμνη των Τεσσάρων Καντονιών, ενώ οι κορυφές των Άλπεων υψώνονται γύρω από την πόλη δημιουργώντας ένα από τα χαρακτηριστικότερα τοπία της Ελβετίας. Θα επισκεφθούμε το περίφημο Μνημείο του Λιονταριού, σκαλισμένο πάνω στον φυσικό βράχο, ένα από τα πιο συγκινητικά και αναγνωρίσιμα μνημεία της χώρας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παλιά πόλη. Θα περπατήσουμε ανάμεσα σε ιστορικά κτίρια με ζωγραφισμένες προσόψεις, μικρές πλατείες και γραφικά σοκάκια και φυσικά θα φτάσουμε στο μεγάλο σύμβολο της Λουκέρνης: την περίφημη Kapellbrücke Τη σκεπαστή ξύλινη Γέφυρα του Παρεκκλησίου, που διασχίζει τον ποταμό Reuss δίπλα στον χαρακτηριστικό υδάτινο πύργο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε δίπλα στη λίμνη, να απολαύσουμε έναν καφέ ή ένα ελβετικό γλυκό και να φωτογραφίσουμε το μοναδικό αλπικό σκηνικό. Το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στη Ζυρίχη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

     

  4. 4η ημέραΖυρίχη Περιήγηση Πόλης – Λιχτενστάιν/Βαντούζ

    Η τελευταία ημέρα του 2026 είναι αφιερωμένη αρχικά στην πόλη που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη μας αλλαγή χρόνου. Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πλήρη γνωριμία μας με τη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας και μία από τις πιο κομψές ευρωπαϊκές μητροπόλεις. Η Ζυρίχη δεν είναι μόνο ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά και τραπεζικά κέντρα στον κόσμο. Είναι μία πανέμορφη παραλίμνια πόλη με ένα εξαιρετικά καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο, τον ποταμό Limmat, μεσαιωνικά σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες. Θα κινηθούμε αρχικά κατά μήκος της λίμνης, περνώντας από το κομψό κτίριο της Όπερας και τις όμορφες παραλίμνιες συνοικίες. Στη συνέχεια ξεκινά η πεζή μας περιήγηση στην παλιά πόλη. Θα δούμε το επιβλητικό Grossmünster, με τους χαρακτηριστικούς δίδυμους πύργους, τη διάσημη Fraumünster και την εκκλησία του Αγίου Πέτρου. Θα περπατήσουμε στη γραφική περιοχή Niederdorf, κατά μήκος του ποταμού Limmat και θα φτάσουμε στο Lindenhof, απ’ όπου απολαμβάνουμε όμορφη θέα προς το ιστορικό κέντρο. Η γνωριμία μας ολοκληρώνεται στην περίφημη Bahnhofstrasse και στην κομψή Paradeplatz. Για όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο το ταξίδι τους, αναχωρούμε το μεσημέρι για μία ξεχωριστή προαιρετική εκδρομή σε μία από τις μικρότερες χώρες της Ευρώπης. Ακολουθώντας μία όμορφη διαδρομή μέσα στην ελβετική ύπαιθρο και κατά μήκος της κοιλάδας του Ρήνου, περνάμε στο Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, τη μικροσκοπική αλπική χώρα ανάμεσα στην Ελβετία και την Αυστρία. Προορισμός μας το Βαντούζ, η μικρή αλλά ιδιαίτερα κομψή πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου. Πάνω από την πόλη δεσπόζει το χαρακτηριστικό Κάστρο του Βαντούζ, σύμβολο της χώρας και κατοικία της πριγκιπικής οικογένειας. Θα περπατήσουμε στη Städtle, τον κεντρικό πεζόδρομο της πρωτεύουσας, θα δούμε την Peter-Kaiser-Platz, το Κυβερνητικό Μέγαρο, το σύγχρονο κτίριο του Κοινοβουλίου και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Φλωρίνου. Θα γνωρίσουμε την περιοχή της περίφημης Museum Mile και θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες, καφέ και μία σύντομη προσωπική βόλτα. Η ιδιαίτερη αίσθηση ότι μέσα σε ένα μόνο απόγευμα γνωρίζουμε μία ακόμη ανεξάρτητη ευρωπαϊκή χώρα κάνει την εκδρομή στο Λιχτενστάιν μία εξαιρετική προσθήκη στο Πανόραμά μας. Νωρίς το απόγευμα αναχωρούμε για την επιστροφή μας στη Ζυρίχη, ώστε να έχουμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία πριν από τη μεγάλη βραδιά. Το βράδυ η Ζυρίχη αλλάζει πρόσωπο. Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται γύρω από τη λίμνη και το ιστορικό κέντρο για το περίφημο Silvesterzauber, τη μεγάλη ανοικτή γιορτή της πόλης. Μουσική, street food, bars και διαφορετικές ζώνες διασκέδασης δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα γύρω από τη λίμνη. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι καμπάνες των ιστορικών εκκλησιών σηματοδοτούν τις τελευταίες στιγμές του 2026. Και λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο ουρανός πάνω από τη λίμνη φωτίζεται από το εντυπωσιακό εορταστικό show πυροτεχνημάτων.

     

  5. 5η ημέραΚουρ – Αλπικό Τρένο – Σεντ Μόριτζ

    Η πρώτη ημέρα του νέου χρόνου είναι αφιερωμένη σε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ένα χειμωνιάτικο ταξίδι στην Ελβετία. Για όσους επιλέξουν την προαιρετική εκδρομή, αναχωρούμε το πρωί από τη Ζυρίχη με προορισμό το Κουρ, την πρωτεύουσα του καντονιού Graubünden και μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ελβετίας. Από εδώ επιβιβαζόμαστε στο αλπικό τρένο των Ραιτικών Σιδηροδρόμων. Και κάπου εδώ ξεκινά ένα πραγματικό ταξίδι μέσα στην καρδιά των Άλπεων. Η ιστορική γραμμή της Rhätische Bahn μάς οδηγεί μέσα από ένα τοπίο συνεχών εναλλαγών: χιονισμένα δάση, βαθιές κοιλάδες, ορμητικά ποτάμια, μικρά αλπικά χωριά, επιβλητικά βουνά, εντυπωσιακές γέφυρες και σήραγγες. Η γραμμή Albula, από την οποία διέρχεται η διαδρομή προς το Engadin, αποτελεί μαζί με τη γραμμή Bernina μέρος του μνημείου Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Μέσα από τα μεγάλα παράθυρα του τρένου, η διαδρομή μετατρέπεται σε ένα συνεχές χειμωνιάτικο πανόραμα. Άφιξη στο περίφημο Σεντ Μόριτζ, ένα από τα διασημότερα χειμερινά θέρετρα στον κόσμο. Το Σεντ Μόριτζ έχει συνδέσει το όνομά του με την κοσμοπολίτικη ζωή, την πολυτέλεια, τα χειμερινά σπορ και τη διεθνή jet set. Χτισμένο σε υψόμετρο περίπου 1.800 μέτρων, πάνω από τη λίμνη του Engadin και περιτριγυρισμένο από χιονισμένες κορυφές, δημιουργεί την ιδανική εικόνα για την πρώτη ημέρα του νέου έτους. Θα περπατήσουμε στο κομψό κέντρο της πόλης, ανάμεσα σε ιστορικά ξενοδοχεία, παραδοσιακά κτίρια και boutiques γνωστών διεθνών οίκων. Θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα προς τη λίμνη και τις κορυφές του Engadin και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, ζεστό ρόφημα και φωτογραφίες. Το απόγευμα επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας και ξεκινάμε την επιστροφή προς τη Ζυρίχη. Η πρώτη ημέρα του 2027 ολοκληρώνεται μέσα στις χιονισμένες Ελβετικές Άλπεις.

     

  6. 6η ημέραΖυρίχη – Βασιλεία Περιήγηση Πόλης – Πτήση Επιστροφής

    Πρωινό και παράδοση των δωματίων. Και επειδή ούτε η τελευταία ημέρα ενός πραγματικά γεμάτου ταξιδιού πρέπει να περιορίζεται σε μία απλή μεταφορά προς το αεροδρόμιο, αναχωρούμε για τη Βασιλεία. Χτισμένη στις δύο όχθες του Ρήνου, η Βασιλεία είναι μία από τις σημαντικότερες πολιτιστικές και ιστορικές πόλεις της χώρας και διαθέτει ένα πανέμορφο, εξαιρετικά καλοδιατηρημένο ιστορικό κέντρο. Θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας από τη Marktplatz, την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το εντυπωσιακό κόκκινο Rathaus, το ιστορικό Δημαρχείο της πόλης. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε μέσα από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης προς τον επιβλητικό Basler Münster, τον Καθεδρικό Ναό που δεσπόζει πάνω από τον Ρήνο. Από την περίφημη Pfalz, την πανοραμική βεράντα πίσω από τον Καθεδρικό, θα απολαύσουμε μία τελευταία όμορφη εικόνα της Ελβετίας, με τον Ρήνο, τις γέφυρες και τις στέγες της παλιάς πόλης να απλώνονται μπροστά μας. Θα δούμε ακόμη τη χαρακτηριστική Mittlere Brücke και, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο, θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του ιστορικού κέντρου. Χρόνος για έναν τελευταίο ελβετικό καφέ και στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βασιλείας. Άφιξη με άνεση για τις απαραίτητες διαδικασίες check-in και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής στις 15:10.
    Ένα μοναδικό εξαήμερο φτάνει στο τέλος του έχοντας γνωρίσει Ανεσί, Γενεύη, Λωζάνη, Lavaux, Μοντρέ, Βέρνη, Λουκέρνη, Ζυρίχη, Λιχτενστάιν, Βαντούζ, τις Ελβετικές Άλπεις, Σεντ Μόριτζ και Βασιλεία.
    Μία Πρωτοχρονιά γεμάτη εικόνες και εμπειρίες που θα θυμόμαστε για χρόνια.

     

Σημειώσεις ταξιδιού

  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη
  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο: Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού: Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο
  • Τιμή μονόκλινου: Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου
  • Βρέφος έως 2 ετών: Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς
  • Σύνολο φόρων: Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις
  • Πρωινό: Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά
  • Πλήρης διατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις – εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση
  • Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια των εορτών – αργιών, κάποιο επισκέψιμο αξιοθέατο δεν λειτουργήσει, το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη επίσκεψη
  • Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης Σένγκεν χρειάζεται νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ· για τις υπόλοιπες χώρες διαβατήριο σε ισχύ.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Φτιάξε το πακέτο σου

Πρόσθεσε ό,τι χρειάζεσαι γύρω από την εκδρομή και στείλε μας ένα αίτημα. Σου απαντάμε με μία τελική τιμή για όλο το ταξίδι.

Ταξιδιώτες

Ενήλικες
2
Παιδιά
0

Πότε

Πρόσθεσε στο ταξίδι σου

Νύχτες
Εκδρομή · 2 × 860€
Ενδεικτικό σύνολο από

Το σύνολο είναι ενδεικτικό. Η τελική τιμή έρχεται με την προσφορά μας.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 3 Οκτωβρίου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Ελβετία

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Τιμές ανά άτομο (τελικές, με πτήσεις και φόρους)

Αναχώρηση & ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά

28 Δεκ – 6 ημέρες Nash 4* / Thessoni Boutique 4* – Πρωινό860€1.180€Παιδί 2-12: 710€

Οι τιμές είναι τελικές ανά άτομο και περιλαμβάνουν πτήσεις και φόρους αεροδρομίων & ξενοδοχείων (165€). Η τιμή της φόρμας κράτησης είναι η χαμηλότερη επιλογή κάθε ημερομηνίας· για άλλο ξενοδοχείο επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτήσεις

  • Aegean Airlines Θεσ/νίκη – Μπέργκαμο 12.55 -13.55 Α3 4178
  • Βασιλεία – Θεσ/νίκη 15.10-18.25 Α3 4175

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • Αποσκευές: περιλαμβάνεται Ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, backpack κλπ) το οποίο πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα, 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις 56x45x25εκ., 1 μεγάλη αποσκευή έως 23kg
  • Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις στη Γενεύη και 3 διανυκτερεύσεις στη Ζυρίχη
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Εισιτήρια σε αξιοθέατα & προαιρετικές δραστηριότητες
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων
  • Διελεύσεις – checkpoint (30€ ανά άτομο)
  • Μεταφορά & Εισιτήριο για το Αλπικό Τρένο: 110€/ενήλικας, 90€/παιδί έως 12 ετών
  • Προαιρετική εκδρομή στο Λιχτενστάιν Βαντούζ: 40€/ενήλικας, 25€/παιδί έως 12 ετών

Χειμώνας
Πρωτοχρονιά

Πότε αναχωρεί αυτή η εκδρομή;

Η αναχώρηση είναι: 28 Δεκεμβρίου 2026. Η τιμή κάθε αναχώρησης φαίνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε ημερομηνία στη φόρμα κράτησης.

Από πού είναι η αναχώρηση;

Η αναχώρηση είναι από τη Θεσσαλονίκη, αεροπορικώς.

Τι περιλαμβάνει η τιμή;

Τα βασικά που περιλαμβάνονται είναι:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • Αποσκευές: περιλαμβάνεται Ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, backpack κλπ) το οποίο πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα, 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις 56x45x25εκ., 1 μεγάλη αποσκευή έως 23kg
  • Διαμονή για 2 διανυκτερεύσεις στη Γενεύη και 3 διανυκτερεύσεις στη Ζυρίχη
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
Μπορώ να αλλάξω ημερομηνίες ή να ακυρώσω;

Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις ακολουθούν τους όρους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που έχουν κρατηθεί για εσάς, όπου το κόστος εξαρτάται από το πόσο κοντά στην αναχώρηση βρισκόμαστε και από τους κανόνες του κάθε ναύλου. Ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και θα αναζητήσουμε τη λιγότερο επιβαρυντική λύση. Σε κάθε κράτηση ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής (Π.Δ. 7/2018).

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε μας ή περάστε να μας δείτε. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.

Τελική τιμή ανά άτομο 860,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos