Τελική τιμή ανά άτομο 590,00€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Μαγευτική Αλσατία Στρασβούργο – Χαϊδελβέργη

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

5 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Μαγευτική Αλσατία – Στρασβούργο – Χαϊδελβέργη

Πρωτοχρονιά '27 – 5 ημέρες από Θεσ/νίκη

Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines & 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο

Παραμυθένιες πολιτείες, αλσατικά κρασοχώρια και ρομαντικές διαδρομές στην καρδιά της Ευρώπης

Πολύχρωμα σπίτια με ξύλινα δοκάρια, κανάλια που καθρεφτίζουν ιστορικές γειτονιές, επιβλητικά κάστρα και πλακόστρωτα δρομάκια που προσκαλούν σε ατέλειωτες βόλτες. Η Αλσατία είναι ένας τόπος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Εκεί όπου η γαλλική φινέτσα συναντά τη γερμανική παράδοση, κάθε πόλη έχει τη δική της προσωπικότητα και κάθε στάση μια καινούργια εικόνα να σου χαρίσει. Με βάση μας το γοητευτικό Στρασβούργο, ανακαλύπτουμε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ευρώπης. Περπατάμε στη ρομαντική Μικρή Γαλλία, γνωρίζουμε το ζωντανό Φράιμπουργκ στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού και ταξιδεύουμε μέχρι την ατμοσφαιρική Χαϊδελβέργη, με το κάστρο της να δεσπόζει πάνω από τον ποταμό Νέκαρ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ακολουθήσουν τον περίφημο Δρόμο του Κρασιού, μέσα από αμπελώνες και πανέμορφα χωριά, μέχρι το παραμυθένιο Κολμάρ. Η γνωριμία μας με τη Βασιλεία προσθέτει μια ελβετική πινελιά σε ένα ταξίδι γεμάτο διαφορετικές εμπειρίες. Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines προς και από τη Βασιλεία, τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο και τη φροντίδα του έμπειρου συνοδού, συνδυάζουμε τις οργανωμένες περιηγήσεις με ελεύθερο χρόνο για προσωπικές ανακαλύψεις. Γιατί ένα όμορφο ταξίδι είναι και οι μικρές στιγμές του: ένας καφές δίπλα στο ποτάμι, ένα ποτήρι αλσατικό κρασί, μια βόλτα στα στενά και ένα τοπικό πιάτο που θα θυμάστε καιρό μετά την επιστροφή σας.

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι γιατί σας προσφέρουμε…

Απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines προς και από τη Βασιλεία, για άνετη πρόσβαση στην περιοχή.

Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο, για να απολαύσετε την πόλη και τις βραδινές σας βόλτες χωρίς καθημερινές αλλαγές ξενοδοχείου.

Μια ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στο Στρασβούργο, με οργανωμένη περιήγηση και ελεύθερο χρόνο στην ατμοσφαιρική πρωτεύουσα της Αλσατίας.

Ημερήσια εκδρομή στη Χαϊδελβέργη, με περίπατο στην παλιά πόλη και γνωριμία με τις όχθες του Νέκαρ.

Επίσκεψη στο Φράιμπουργκ, τη ζωντανή πανεπιστημιούπολη στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού.

Προαιρετική εκδρομή στον Δρόμο του Κρασιού, με επισκέψεις στο Ομπερνέ, το Ρικβίρ, το Εγκισάιμ και το Κολμάρ.

Δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας στον ποταμό Ιλ, για να απολαύσετε το Στρασβούργο από μια διαφορετική οπτική.

Γνωριμία με τη Βασιλεία πριν από την επιστροφή, συνδυάζοντας εικόνες από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ελβετία στο ίδιο ταξίδι.

 

Πρόγραμμα εκδρομής

Ημερομηνίες αναχώρησης: 2 Ιανουαρίου 2027, 6 Ιανουαρίου 2027

  1. 1η ημέραΠτήση για Βασιλεία – Φράιμπουργκ, στις Παρυφές του Μέλανα Δρυμού – Στρασβούργο

    Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έλεγχος εισιτηρίων και απευθείας πτήση με την Aegean Airlines για τη Βασιλεία. Μετά την άφιξη, αναχωρούμε για τη Γερμανία και το Φράιμπουργκ, στις παρυφές του Μέλανα Δρυμού. Η πρώτη μας γνωριμία με την περιοχή μάς φέρνει σε μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, με μεσαιωνική αρχιτεκτονική, γραφικές πλατείες και έντονη φοιτητική παρουσία. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό γοτθικό ναό στην πλατεία Münsterplatz, τα ιστορικά κτίρια του Δημαρχείου και τις γωνιές της παλιάς πόλης. Ξεχωριστή εικόνα δημιουργούν τα μικρά κανάλια, τα γνωστά Bächle, που διατρέχουν πολλούς δρόμους του ιστορικού κέντρου. Το Φράιμπουργκ συνδέεται και με τον Νίκο Καζαντζάκη, καθώς εδώ έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για έναν περίπατο, καφέ ή φαγητό και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Στρασβούργο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα υπάρχει χρόνος για μια πρώτη βόλτα στην πόλη, στα φωτισμένα δρομάκια και στις όχθες των καναλιών της.

     

  2. 2η ημέραΣτρασβούργο – Περιήγησή Πόλης – Κρουαζιέρα στον Ποταμό Ιλ

     

  3. 3η ημέραΣτρασβούργο – Χαϊδελβέργη – Περιήγησή Πόλης – Στρασβούργο

    Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τη Χαϊδελβέργη, μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Γερμανίας. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Νέκαρ, με το επιβλητικό κάστρο της να δεσπόζει πάνω από τις στέγες της παλιάς πόλης, συνδυάζει την ιστορική γοητεία με τη ζωντάνια μιας φημισμένης πανεπιστημιούπολης. Θα περπατήσουμε στον κεντρικό πεζόδρομο Hauptstraße, ανάμεσα σε ιστορικά κτίρια, καταστήματα και όμορφα καφέ. Στην περιήγησή μας θα γνωρίσουμε την πλατεία της Αγοράς, την Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος και το ιστορικό κτίριο του ξενοδοχείου Zum Ritter. Θα περάσουμε από την περιοχή του παλιού πανεπιστημίου και θα γνωρίσουμε την ιστορία της περίφημης «φυλακής των φοιτητών», ενός από τα πιο ιδιαίτερα αξιοθέατα της πόλης. Ο περίπατός μας θα μας οδηγήσει στην Παλιά Γέφυρα, την Alte Brücke, από όπου θα απολαύσουμε όμορφες εικόνες του ποταμού, της παλιάς πόλης και του κάστρου. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να χαρείτε ένα γεύμα στο ιστορικό κέντρο ή, προαιρετικά, να ανεβείτε στο κάστρο για την πανοραμική θέα. Όσοι προτιμούν το περπάτημα μπορούν, εφόσον το επιτρέπουν ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες, να κινηθούν προς το Μονοπάτι των Φιλοσόφων, στην απέναντι πλευρά του Νέκαρ. Η πρόσβαση περιλαμβάνει ανηφορική διαδρομή, αλλά η θέα ανταμείβει τον επισκέπτη. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Στρασβούργο. Διανυκτέρευση.

     

  4. 4η ημέραΣτρασβούργο – Προαιρετική Εκδρομή στον Δρόμο του Κρασιού – Ομπερνέ – Ρικβίρ – Εγκισάιμ – Κολμάρ

    Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη στο Στρασβούργο ή συμμετοχή στην προαιρετική εκδρομή μας στον περίφημο Δρόμο του Κρασιού της Αλσατίας. Ανάμεσα στις πλαγιές των Βοσγίων και την πεδιάδα του Ρήνου, αμπελώνες και παραδοσιακοί οικισμοί συνθέτουν μια από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες της περιοχής. Πρώτη μας στάση είναι το Ομπερνέ, στους πρόποδες του όρους της Αγίας Οντίλ. Θα γνωρίσουμε το ιστορικό του κέντρο, με τις όμορφες προσόψεις, το Δημαρχείο, τον χαρακτηριστικό πύργο Kapellturm και το αναγεννησιακό Πηγάδι με τους Έξι Κουβάδες. Οι μικρές πλατείες και τα πλακόστρωτα δρομάκια μάς βάζουν αμέσως στην ατμόσφαιρα της Αλσατίας. Συνεχίζουμε για το Ρικβίρ, έναν οικισμό με ξεχωριστή αρχιτεκτονική, πολύχρωμα σπίτια και γωνιές που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι. Θα περπατήσουμε στον κεντρικό του δρόμο, ανάμεσα σε παραδοσιακά καταστήματα και κάβες που αναδεικνύουν την οινική ταυτότητα της περιοχής. Επόμενος σταθμός μας το Εγκισάιμ, γνωστό για τα ομόκεντρα δρομάκια που αγκαλιάζουν τον ιστορικό του πυρήνα. Θα περιηγηθούμε ανάμεσα στα χαρακτηριστικά αλσατικά σπίτια, στις μικρές αυλές και στις γραφικές πλατείες, ανακαλύπτοντας έναν από τους πιο γοητευτικούς οικισμούς της διαδρομής. Ολοκληρώνουμε την εκδρομή μας στο Κολμάρ, το στολίδι της Αλσατίας. Στο ιστορικό του κέντρο θα θαυμάσουμε παραδοσιακές κατοικίες και τον επιβλητικό γοτθικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου. Θα περπατήσουμε μέχρι τη Μικρή Βενετία, όπου τα πολύχρωμα σπίτια καθρεφτίζονται στα νερά του ποταμού Λάουχ και οι μικρές γέφυρες προσφέρουν όμορφες ευκαιρίες για φωτογραφίες. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και για να απολαύσουμε την ατμόσφαιρα της πόλης, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στο Στρασβούργο.

     

  5. 5η ημέραΣτρασβούργο – Βασιλεία – Πτήση Επιστροφής

    Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Βασιλεία, την ελβετική πόλη που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία και τη Γερμανία. Χτισμένη στις όχθες του Ρήνου, συνδυάζει μια καλοδιατηρημένη παλιά πόλη με έντονη πολιτιστική ζωή και σύγχρονη αρχιτεκτονική. Ο ποταμός τη χωρίζει στη Μεγάλη Βασιλεία, τη Grossbasel, και στη Μικρή Βασιλεία, την Kleinbasel, χαρίζοντάς της μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Στη σύντομη περιήγησή μας, ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο πριν από την πτήση, θα γνωρίσουμε την πλατεία της Αγοράς, τη Marktplatz, με το χαρακτηριστικό κόκκινο Δημαρχείο, και τον επιβλητικό Ναό Münster. Θα απολαύσουμε τις εικόνες της παλιάς πόλης και του Ρήνου, αποχαιρετώντας μια περιοχή που μας χάρισε διαφορετικά τοπία, γεύσεις και πολιτιστικές εμπειρίες. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο για την απευθείας πτήση επιστροφής με την Aegean Airlines στη Θεσσαλονίκη.

     

Σημειώσεις ταξιδιού

  • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να διαφοροποιηθεί λόγω συνθηκών, χωρίς καμία παράλειψη
  • Οι τιμές είναι ανά άτομο, αφορούν το σύνολο του πακέτου και περιλαμβάνουν ότι αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα
  • Τιμή σε δίκλινο-τρίκλινο: Τιμή ενήλικα σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο
  • Τιμή παιδιού: Τιμή παιδιού πληρώνει ο μικρός μας φίλος που είναι 2-12 ετών και ταξιδεύει με 2 ενήλικες στο ίδιο δωμάτιο
  • Τιμή μονόκλινου: Για εσάς που ταξιδεύετε μόνοι ή θέλετε αποκλειστικό δωμάτιο. Η επιβάρυνση υπολογίζεται στην τιμή του δικλίνου
  • Βρέφος έως 2 ετών: Ταξιδεύει ως infant και πληρώνει 10% της αξίας της εκδρομής + το σύνολο φόρων και δεν καταλαμβάνει θέση στα μέσα μεταφοράς
  • Σύνολο φόρων: Στις αεροπορικές εκδρομές στη στήλη «σύνολο φόρων» αναγράφονται οι φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, ο ΦΠΑ και λοιπές χρεώσεις
  • Πρωινό: Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Ημιδιατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα ή δείπνο καθημερινά
  • Πλήρης διατροφή: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά
  • All inclusive: Πρωινό και 1 γεύμα και 1 δείπνο καθημερινά και σνακς και soft drinks ενδιάμεσα
  • Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με την προσθήκη μιας πτυσσόμενης κλίνης
  • Οι προαιρετικές εκδηλώσεις – εκδρομές απαιτούν ελάχιστο αριθμό συμμετοχής για να πραγματοποιηθούν
  • Το γραφείο έχει το δικαίωμα αλλαγής του ξενοδοχείου που αναφέρεται στο πρόγραμμα με άλλο της ίδιας κατηγορίας
  • Στα μουσεία / θεάματα που τις ημέρες των εορτών θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργιών, δεν περιλαμβάνεται επίσκεψη
  • Οι επιβάτες αεροπορικών εκδρομών οφείλουν να είναι 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο από τις αναφερόμενες ώρες αναχωρήσεων των πτήσεων, στην αναχώρηση & στην επιστροφή
  • Ο ταξιδιώτης έχει υποχρέωση να υπογράψει τη σύμβαση συμμετοχής στο ταξίδι είτε ηλεκτρονικά είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο που έκανε την κράτηση
  • Σε περίπτωση που κατά την διάρκεια των εορτών – αργιών, κάποιο επισκέψιμο αξιοθέατο δεν λειτουργήσει, το αντικαθιστούμε με κάποια άλλη επίσκεψη
  • Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης Σένγκεν χρειάζεται νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ· για τις υπόλοιπες χώρες διαβατήριο σε ισχύ.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Φτιάξε το πακέτο σου

Πρόσθεσε ό,τι χρειάζεσαι γύρω από την εκδρομή και στείλε μας ένα αίτημα. Σου απαντάμε με μία τελική τιμή για όλο το ταξίδι.

Ταξιδιώτες

Ενήλικες
2
Παιδιά
0

Πότε

Πρόσθεσε στο ταξίδι σου

Νύχτες
Εκδρομή · 2 × 590€
Ενδεικτικό σύνολο από

Το σύνολο είναι ενδεικτικό. Η τελική τιμή έρχεται με την προσφορά μας.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 3 Οκτωβρίου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Στρασβούργο

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Τιμές ανά άτομο (τελικές, με πτήσεις και φόρους)

Αναχώρηση & ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά

2 Ιαν – 5 ημέρες Ibis Strasbourg Centre Historique 3* – Πρωινό640€780€Παιδί 2-12: 500€
2 Ιαν – 5 ημέρες Tribe Strasbourg Centre Gare 4* – Πρωινό735€975€Παιδί 2-12: 555€
2 Ιαν – 5 ημέρες Regent Petite France Hotel & SPA 5* – Πρωινό960€1.350€Παιδί 2-12: 755€
6 Ιαν – 5 ημέρες Ibis Strasbourg Centre Historique 3* – Πρωινό590€730€Παιδί 2-12: 455€
6 Ιαν – 5 ημέρες Aloft BY Marriott Strasbourg 4* – Πρωινό700€940€Παιδί 2-12: 505€
6 Ιαν – 5 ημέρες Regent Petite France Hotel & SPA 5* – Πρωινό910€1.300€Παιδί 2-12: 715€

Οι τιμές είναι τελικές ανά άτομο και περιλαμβάνουν πτήσεις και φόρους αεροδρομίων & ξενοδοχείων (165€). Η τιμή της φόρμας κράτησης είναι η χαμηλότερη επιλογή κάθε ημερομηνίας· για άλλο ξενοδοχείο επικοινωνήστε μαζί μας.

Πτήσεις

  • Aegean Airlines Θεσ/νίκη – Βασιλεία 12.55 -14.25 Α3 4174
  • Βασιλεία – Θεσ/νίκη 13.55-17.25 Α3 4173
  • Δώρο 23KG αποσκευή
  • Aegean Airlines Θεσ/νίκη – Βασιλεία 11.40 -13.10 Α3 4174
  • Στουτγκάρδη – Θεσ/Nikh 19.35-22.45 Α3 511
  • Δώρο 23KG αποσκευή

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • Αποσκευές: Ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, backpack κλπ) το οποίο πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα, 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις 56x45x25εκ., 1 μεγάλη αποσκευή έως 23kg
  • Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
  • Εισιτήρια σε αξιοθέατα, κρουαζιερες και προαιρετικές δραστηριότητες
  • Δημοτικοί φόροι πόλεων
  • Διελεύσεις/Checkpoint: 30€/άτομο

Χειμώνας
Θεοφάνεια 2027

Πότε αναχωρεί αυτή η εκδρομή;

Οι αναχωρήσεις είναι: 2 Ιανουαρίου 2027 και 6 Ιανουαρίου 2027. Η τιμή κάθε αναχώρησης φαίνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε ημερομηνία στη φόρμα κράτησης.

Από πού είναι η αναχώρηση;

Η αναχώρηση είναι από τη Θεσσαλονίκη, αεροπορικώς.

Τι περιλαμβάνει η τιμή;

Τα βασικά που περιλαμβάνονται είναι:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • Αποσκευές: Ένα προσωπικό αντικείμενο (γυναικεία τσάντα, backpack κλπ) το οποίο πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα, 1 χειραποσκευή έως 8kg με διαστάσεις 56x45x25εκ., 1 μεγάλη αποσκευή έως 23kg
  • Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις στο Στρασβούργο
  • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης
Μπορώ να αλλάξω ημερομηνίες ή να ακυρώσω;

Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις ακολουθούν τους όρους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που έχουν κρατηθεί για εσάς, όπου το κόστος εξαρτάται από το πόσο κοντά στην αναχώρηση βρισκόμαστε και από τους κανόνες του κάθε ναύλου. Ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και θα αναζητήσουμε τη λιγότερο επιβαρυντική λύση. Σε κάθε κράτηση ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής (Π.Δ. 7/2018).

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε μας ή περάστε να μας δείτε. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.

Τελική τιμή ανά άτομο 590,00€

Ιδιοκτήτης

Lia's Travel

Μέλος από 2020

Πληροφορίες Επικοινωνίας

E-mail

lias.travel@gmail.com

Ιστοσελίδα

https://liastravel.com

Τηλέφωνο

2742020555

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos