Τελική τιμή ανά άτομο 820€
Έλεγχος διαθεσιμότητας

Μαδρίτη – Τολέδο – Σεγκόβια. στην Καρδιά της Ισπανίας.

Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

4 ήμερη

Τύπος εκδρομής

Οργανωμένο ταξίδι

Μέγεθος ομάδας

Γλώσσες

Ελληνικά

Ένα ξεχωριστό ταξίδι με τη σφραγίδα ποιότητας. Μια πόλη με εντυπωσιακό αριθμό μουσείων και γκαλερί η Μαδρίτη, είναι συγχρόνως και μια πόλη έντονης νυχτερινής ζωής και γαστρονομικής απόλαυσης. Στα εμβληματικά της μουσεία σας περιμένουν έργα των Νταλί, Ελ Γκρέκο, Γκόγια, Πικάσο και αμέτρητων άλλων καλλιτεχνών, ενώ στα μπαρ και τις τακερίες σας περιμένουν οι πιο κεφάτοι άνθρωποι να μοιραστούν μαζί σας την αλέγκρα διάθεσή τους. Το ρομαντικό Τολέδο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, παλαιά πρωτεύουσα της Ισπανίας, χτισμένο στην κορυφή ενός λόφου και περιτριγυρισμένο από τον ποταμό Τάγο, αποτελεί μια από τις γραφικότερες πόλεις της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ένα εξαιρετικό ταξίδι που μπορεί να γίνει ακόμα πιο συναρπαστικό με τη δυνατότητα εκδρομής, στο άλλο στολίδι της Καστίλης, την Σεγκόβια, παλιά πρωτεύουσα των βασιλείων του κέντρου και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco από το 1985.

Γιατί να ταξιδέψετε μαζί μας

  • 4 ημέρες αεροπορικώς σε Μαδρίτη – Τολέδο – Σεγκόβια. Διαμονή σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό μπουφέ καθημερινά

 

Πρόγραμμα εκδρομής

  1. 1η ημέραΑθήνα – Μαδρίτη, Ξενάγηση

    Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μαδρίτη με την Aegean Airlines. Από το 1561, η ισπανική πρωτεύουσα δεσπόζει στο κεντρικό οροπέδιο της Ιβηρικής Χερσονήσου, στην Καστίλη, και σήμερα αποτελεί μία εντυπωσιακή μητρόπολη με πληθυσμό 4.000.000 κατοίκους. Άφιξη και έναρξη ξενάγησης. Επισκεπτόμαστε το Museo del Prado, μία από τις σημαντικότερες πινακοθήκες παγκοσμίως. Με πάνω από 10.000 έργα, το μουσείο προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στην τέχνη, φιλοξενώντας αριστουργήματα των Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ, Γκόγια και άλλων σπουδαίων ζωγράφων. Στη συνέχεια, περιηγούμαστε στην μποέμ συνοικία Barrio de las Letras, όπου έζησαν και δημιούργησαν εμβληματικές προσωπικότητες όπως ο Θερβάντες, ο Λόπε δε Βέγα και ο Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα. Στην περιοχή χτυπάει η καρδιά της νυχτερινής ζωής της Μαδρίτης, με μπυραρίες (cervecerías), tapas bars και jazz clubs. Η ξενάγησή μας ολοκληρώνεται στην καρδιά της Μαδρίτης των Αψβούργων, το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της πόλης. Το απόγευμα, προτείνουμε μια επίσκεψη στη συνοικία Σαλαμάνκα (Salamanca), γνωστή για τα κομψά καταστήματα και τις πολυτελείς μπουτίκ. Απολαύστε τον καφέ σας στην ατμοσφαιρική Plaza Oriente, με θέα το Βασιλικό Παλάτι, ή περιηγηθείτε στα σοκάκια της παλιάς πόλης, καταλήγοντας στην Plaza Mayor, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τη φημισμένη ζεστή σοκολάτα στη Chocolatería San Ginés. Το απόγευμα είναι ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στη φημισμένη Gran Via, την ιστορική Plaza Mayor και την πολυσύχναστη Puerta del Sol. Προαιρετικά, προτείνεται πανοραμική ξενάγηση με τον αρχηγό μας σε σημεία που δεν περιλαμβάνονται στην προγραμματισμένη ξενάγηση. Θα ανακαλύψουμε τη Μαδρίτη των Βουρβόνων, τις βόρειες συνοικίες της με το εμβληματικό στάδιο Santiago Bernabéu, την Puerta de Europa, την Plaza de Toros – την αρένα ταυρομαχιών της πόλης, την Plaza Colón με το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Plaza de España με το μεγαλοπρεπές μνημείο του Θερβάντες, το αιγυπτιακό μνημείο Debod, το πάρκο Retiro και την ιστορική Plaza Mayor. Διανυκτέρευση.

     

  2. 2η ημέραΜαδρίτη – Τολέδο – Μαδρίτη

    Πρωινή εκδρομή στο Τολέδο, την πιο ιστορική πόλη της Ισπανίας, ένα φυσικό φρούριο λόγω του ποταμού Τάγου. Γνωστή ως «η πόλη των τριών πολιτισμών» (Άραβες, Εβραίοι, Χριστιανοί), το Τολέδο αποτέλεσε έμπνευση για τον Θερβάντες και φιλοξένησε τον Ελ Γκρέκο. Θα περιηγηθούμε στα μεσαιωνικά δρομάκια της πόλης και θα διασχίσουμε την εβραϊκή συνοικία για να καταλήξουμε στην εκκλησία του Santo Tomé, όπου θα θαυμάσουμε το εμβληματικό έργο του Ελ Γκρέκο, Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, που φιλοξενεί πίνακες ανεκτίμητης αξίας των Ελ Γκρέκο, Τιτσιάνο, και Καραβάτζιο. Πριν επιστρέψουμε στη Μαδρίτη, θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο Damasquinado, της περίφημης τολεδανικής τέχνης σκαλίσματος ατσαλιού, εμπνευσμένης από τη Δαμασκό. Το βράδυ, προαιρετική παρακολούθηση παραδοσιακού Flamenco, για να ζήσετε την ένταση και το πάθος του ισπανικού χορού. Διανυκτέρευση.

     

  3. 3η ημέραΜαδρίτη (Ελεύθερη ημέρα ή προαιρετική Σεγκόβια)

    Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την αρχοντική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα ή προαιρετική εκδρομή στη Σεγκόβια.
    Περιγραφή προαιρετικής εκδρομής: Πρωινή εκδρομή (προαιρετικά κόστος 60 ευρώ το άτομο με ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα) στη Σεγκόβια, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Καστίλης και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco. Φτάνοντας, θα αντικρίσουμε το εμβληματικό Ρωμαϊκό Υδραγωγείο του 1ου μ.Χ. αιώνα, που υδροδοτούσε την πόλη μέχρι τον 19ο αιώνα. Στη συνέχεια, επισκεπτόμαστε το Alcázar de Segovia, ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κάστρα-παλάτια του 13ου αιώνα, και την εβραϊκή συνοικία, όπου θα δούμε ιστορικές συναγωγές που σήμερα έχουν μετατραπεί σε εκκλησίες. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της πόλης, ένα κόσμημα της βασκο-καστιλιανής γοτθικής αρχιτεκτονικής. Η Σεγκόβια, όμως, δεν φημίζεται μόνο για τα μνημεία της, αλλά και για τη γαστρονομία της. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό cochinillo (γουρουνάκι γάλακτος) και το φημισμένο Jamon Iberico. Αργά το απόγευμα, επιστροφή στη Μαδρίτη. Διανυκτέρευση.

     

  4. 4η ημέραΜαδρίτη – Αθήνα

    Σήμερα τελειώνει το ταξίδι μας αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις και μια υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουμε. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

     

Σημειώσεις ταξιδιού

  • Για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ζώνης Σένγκεν χρειάζεται νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ· για τις υπόλοιπες χώρες διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών από την ημερομηνία επιστροφής.

Έτοιμοι να κλείσετε;

Βρείτε τις καλύτερες τιμές ξενοδοχείων.

Κράτηση Ξενοδοχείου
Πριν ταξιδέψετε
  • Έγγραφα: Νέου τύπου ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ
  • Βίζα (Έλληνες πολίτες): Δεν χρειάζεται βίζα

Τα παραπάνω αφορούν Έλληνες πολίτες. Για άλλη υπηκοότητα ρωτήστε μας ή τις αρμόδιες αρχές.

Δεν σου κάνει καμία από τις ημερομηνίες;

Άφησε το email σου και θα είσαι ο πρώτος που θα μάθει μόλις ανοίξει νέα αναχώρηση για αυτό το ταξίδι.

Αναλυτικό πρόγραμμα σε PDFΠρόγραμμα ανά ημέρα, ξενοδοχεία, πτήσεις και τι περιλαμβάνεται.

Τιμή και διαθεσιμότητα ενημερώθηκαν: 24 Οκτωβρίου 2026

★★★★★5,0Lia's Travel — από 224 κριτικές στη Google
Τρόποι πληρωμής:Δεκτοί πόντοι Alpha BonusΔεκτό Youth Pass (150€)λεπτομέρειες ›

Παρακολούθησε αυτή την εκδρομή

Δεν χρειάζεται λογαριασμός. Θα σου πούμε αν συμβεί κάτι που αξίζει να ξέρεις.

  • Πέσει η τιμή
  • Μπει νέα ημερομηνία αναχώρησης
  • Μείνουν λίγες θέσεις
  • Ξαναγίνει διαθέσιμη
Το σκέφτεσαι; Βάλ' το στο πλάνο σου και σύγκρινε αργότερα.

Τι να κάνεις εκεί — Μαδρίτη

Προαιρετικές ξεναγήσεις, εισιτήρια και δραστηριότητες για τις μέρες σου εκεί. Το ταξίδι το οργανώνουμε εμείς — αυτά τα διαλέγεις εσύ.

Οι δραστηριότητες παρέχονται και πωλούνται από τους συνεργάτες μας. Η κράτηση ολοκληρώνεται στη δική τους σελίδα, στην ίδια ακριβώς τιμή.

Ίντερνετ στο εξωτερικό, χωρίς roamingMyEsim — ελληνική eSIM για 180+ χώρες, τη ρυθμίζεις πριν φύγεις. 10% έκπτωση ως πελάτης μας.LIASTRAVELMyEsim →

Τιμές & Ξενοδοχεία Εκδρομής

Τιμές ανά άτομο (τελικές, με πτήσεις και φόρους)

Αναχώρηση & ξενοδοχείο

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδιά

11 Φεβ – (IB)820€1.010€Παιδί: 760€

Οι τιμές είναι τελικές ανά άτομο και περιλαμβάνουν πτήσεις και φόρους αεροδρομίων & ξενοδοχείων. Η τιμή της φόρμας κράτησης είναι η χαμηλότερη επιλογή κάθε ημερομηνίας· για άλλο ξενοδοχείο επικοινωνήστε μαζί μας.

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μαδρίτη – Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • 1 αποσκευή 23 κιλών & 1 χειραποσκευή 8 κιλών & 1 προσωπικό αντικείμενο ανά επιβάτη
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων
  • Διαμονή σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Δώρο η εκδρομή στο Τολέδο
  • Δώρο 1 αποσκευή 23 κιλών & 1 προσωπικό αντικείμενο ανά επιβάτη
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έμπειρος συνοδός και επίσημος ξεναγός όπου απαιτείται
  • Ενημερωτικά έντυπα / χάρτες
  • Φ.Π.Α. & Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
  • Whispers ακουστικά ξεναγήσεων
  • Ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

Χειμώνας

Πότε αναχωρεί αυτή η εκδρομή;

Η αναχώρηση είναι: 11 Φεβρουαρίου 2027. Η τιμή κάθε αναχώρησης φαίνεται αυτόματα μόλις επιλέξετε ημερομηνία στη φόρμα κράτησης.

Από πού είναι η αναχώρηση;

Η αναχώρηση είναι από την Αθήνα, αεροπορικώς.

Τι περιλαμβάνει η τιμή;

Τα βασικά που περιλαμβάνονται είναι:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Μαδρίτη – Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
  • 1 αποσκευή 23 κιλών & 1 χειραποσκευή 8 κιλών & 1 προσωπικό αντικείμενο ανά επιβάτη
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων
  • Διαμονή σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
  • Δώρο η εκδρομή στο Τολέδο
  • Δώρο 1 αποσκευή 23 κιλών & 1 προσωπικό αντικείμενο ανά επιβάτη
  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα
Μπορώ να αλλάξω ημερομηνίες ή να ακυρώσω;

Οι αλλαγές και οι ακυρώσεις ακολουθούν τους όρους των αεροπορικών εταιρειών, των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που έχουν κρατηθεί για εσάς, όπου το κόστος εξαρτάται από το πόσο κοντά στην αναχώρηση βρισκόμαστε και από τους κανόνες του κάθε ναύλου. Ενημερώστε μας όσο το δυνατόν νωρίτερα και θα αναζητήσουμε τη λιγότερο επιβαρυντική λύση. Σε κάθε κράτηση ισχύουν οι γενικοί όροι συμμετοχής (Π.Δ. 7/2018).

Πώς κάνω κράτηση;

Στείλτε μας αίτημα από τη φόρμα της σελίδας, τηλεφωνήστε μας ή περάστε να μας δείτε. Θα επανέλθουμε με διαθεσιμότητα και γραπτή προσφορά πριν χρεωθεί οτιδήποτε.

Τελική τιμή ανά άτομο 820€

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχεδιασμός & υποστήριξη ιστοσελίδας: Tony Panopoulos