Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού προσφέροντας μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε απλούς ταξιδιώτες. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς εμπειρίας μας εξυπηρετήσαμε χιλιάδες πελάτες σε ταξίδια σε όλο το κόσμο. Λειτουργούμε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και πάντα προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις στις δικές σας ανάγκες.

Η εταιρεία μας είναι μέλος των οργανισμών ΕΟΤ και HATTA και διαθέτει σύγχρονο ηλεκτρονικό εξοπλισμό συνδεδεμένο με τα διεθνή συστήματα κρατήσεων GDS. Καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα τουριστικών υπηρεσιών όπως εισιτήρια, ξενοδοχεία, πακέτα εκδρομών, κρουαζιέρες, μεταφορές, και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

Το γραφείο μας δίνει την υπόσχεση σε εσάς για άψογη εξυπηρέτηση με ασφάλεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Σεβόμαστε τις επιθυμίες του κάθε ταξιδιώτη και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξέχαστο ταξίδι σε οποιονδήποτε προορισμό με κύριο μέλημα μας την ικανοποίηση του κάθε πελάτη. Η εταιρεία μας επανδρώνεται από πλήρως καταρτισμένους υπαλλήλους οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σας για να σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες.

Γιατί να μας επιλέξετε:

 •  Πολυετής εμπειρία, άρτια εξυπηρέτηση και πληροφόρηση.
 •  Διαχείριση αποκλειστικά των δικών σας ξεχωριστών αναγκών και δημιουργία τουριστικών υπηρεσιών κατά παραγγελία.
 •  Ποιοτικά πακέτα εκδρομών σε ανταγωνιστικές τιμές με καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Η εταιρεία μας προσφέρει όλους τους τύπους εκδρομών και πακέτων ταξιδιών όπως:

 •  Ατομικά – Οικογενειακά – Ομαδικά πακέτα
 •  Εορταστικά – Γαμήλια πακέτα
 •  Οδικές εκδρομές
 •  Εταιρικά πακέτα

Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας καλύπτουν:

 •  Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, ακτοπλοικών εισιτηρίων, ενοικίαση ιδιωτικών jet και ελικοπτέρων.
 •  Κρατήσεις σε όλους τους τύπους καταλυμάτων (ξενοδοχεία, villas, resorts & spa, studios, apartments)
 •  Κρουαζιέρες και ενοικίαση σκαφών αναψυχής.
 •  Επαγγελματικά ταξίδια, οργάνωση συνεδρίων.
 •  Εναλλακτικός τουρισμός και δραστηριότητες.


Νικολία Ξανθάκη
CEO

"Ξεκίνα το ταξίδι με ένα χαμόγελο"
Λίγα λόγια για εμένα
Είμαι η Λία, μετράω 23 χρόνια στον τουρισμό. Λατρεύω την επαφή με τον κόσμο, μου αρέσει να ανακαλύπτω τον χαρακτήρα και τα ενδιαφέροντα του καθενός, ώστε να σχεδιάζουμε μαζί το πρόγραμμα για τον προορισμό που θα τους συναρπάσει! Στα ταξίδια μου, μου αρέσει να γνωρίζω την κουλτούρα, τον χαρακτήρα και την καθημερινότητα των λαών, τις μικρές «κρυφές» γωνιές των πόλεων αλλά και την ομορφιά των μνημείων.


Αντώνης Πανόπουλος
CEO

"Ταξίδεψε σήμερα..."
Λίγα λόγια για εμένα
Τα ταξίδια είναι το πάθος μου. Νιώθω τυχερός που κατάφερα να κάνω το πάθος μου καθημερινή μου απασχόληση. Σήμερα είμαι υπεύθυνος για την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας διασφαλίζοντας ότι σας κρατάμε ευχαριστημένους με επαγγελματική συμπεριφορά, ενημέρωση και πάντα με υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών. Ελάτε λοιπόν να γνωριστούμε και να φτιάξουμε παρέα το δικό σας επόμενο αξέχαστο ταξίδι!


Εγγραφείτε στο newsletter για να σας ενημερώνουμε για ταξιδιωτικούς προορισμούς και προσφορές.